Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een rughernia

02 oktober 2016

Ervaring van Jaap Beeuwkes

"Geweldige resultaat rughernia. Op de zelfde dag weer naar huis. Ongelofelijk. Geen stralingspijn in linkerbeen. Al het personeel een dikke 10 voor verzorging en behandeling."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

28 september 2016

Ervaring van Suzan Klepper

"Ik ben 9 augustus geopereerd aan m'n hernia. Ik had er al ruim 3 jaar last van, maar de laatste weken was het heel heftig. Na de operatie ging ik 's avonds naar huis en ik kon weer gewoon lopen en zitten."

Lees meer

Behandeling van een instabiele wervelkolom

17 augustus 2016

Ervaring van Yuri Groenhart

“Na 9 jaar lage rugpijn, zware pijnstillers en van alles geprobeerd te hebben, kwam ik begin mei met versleten tussenwervels bij Bergman Clinics bij dr. Schröder.”

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

04 juli 2016

Ervaring van Myrthe Bakema

“Na maandenlang met een zeer pijnlijke nekhernia te hebben rondgelopen ben ik op aanraden van een bedrijfsarts bij de Bergman Clinics terechtgekomen.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

02 februari 2016

Ervaring van Coert de Roo

"Ik vond de behandeling van Bergmann Clinics geweldig! Na het eerste consult lag ik twee weken later op de OK. Ondanks dat de operatie nog niet het gewenste resultaat heeft, vind ik de zorg én nazorg zeer goed."

Lees meer

Behandeling van een instabiele wervelkolom

12 januari 2016

Ervaring van Maggie Boode

“Afgelopen dinsdag 12 januari ben ik geopereerd door dr. Schröder in de Bergman kliniek te Naarden (Spondylodese operatie). Vanaf het eerste bezoek aan de kliniek, tot aan de operatie zelf is alles heel duidelijk uitgelegd.”

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

10 november 2015

Ervaring van L.A. Metaal

“Zes weken na mijn operatie ben ik pijnvrij, kan alles weer doen. De eerste weken waren lastig en omdat er nog steeds pijn was en dat maakt je onzeker.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

05 oktober 2015

Ervaring van A.W. Zoon

"Last van een beknelde zenuw onder in mijn rug. Op 15 september ben ik geopereerd door dr. Schröder en alles is prima verlopen."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

29 september 2015

Ervaring van H. Hemelrijk

"Heel snel geholpen, binnen twee weken. Ik had een rughernia en een zenuwkanaal die vernauwd was. Beide zijn verholpen."

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de nek

11 augustus 2015

Ervaring van Joop

“Bij een regulier ziekenhuis was er een wachtlijst van twee maanden, Bergman gebeld daar kon ik binnen een week terecht s'morgens op spreekuur en meteen in de middag behandeld."

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

03 augustus 2015

Ervaring van A. van Raay

“Een jaar geleden ben ik geopereerd aan een nekhernia. Diverse neurochirurgen durfden het niet aan. Dr.Schröder zag direct hoe het probleem in elkaar zat en een week later werd ik geopereerd.”

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

23 juli 2015

Ervaring van Friso de Bruin

“Na 6 maanden onder behandeling geweest te zijn en 4 verschillende soorten medicijnen (hele zware) te hebben geprobeerd, werd mij verteld dat ze geen operatie wilde doen. Daarom ben ik voor een second opinion naar Bergman Clinics gegaan.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

20 juli 2015

Ervaring van Tim Hölzken

"Na maanden van hevige rug- en beenpijn stond ik na de ingreep binnen 24 uur buiten. Na een week kon ik weer goed functioneren en na 3 weken was ik weer volledig en pijnvrij aan het werk."

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

16 juni 2015

Ervaring van Leo

“Ik had al langer last van pijnuitstraling naar mijn linker arm, Na grondig onderzoeken in het Flevo en DC, werd ik doorverwezen naar Dr.Schröder in Naarden.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

09 juni 2015

Ervaring van C.M. Boogaard-van der Kreeft

"Ik ben geopereerd door dr. Schröder. Het is voorspoedig verlopen. De heup- en beenpijn was meteen verdwenen."

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

27 mei 2015

Ervaring van B. Schrooders

“Zorgverzekeraar gecheckt, gebeld, afspraak gemaakt en me verbaasd! Verbaasd over de efficiëntie, de daadkracht, de zorg, de snelheid en de kwaliteit van handelen!”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

08 mei 2015

Ervaring van M. Steegstra

"Na jarenlange rugklachten die uiteindelijk hebben geleid tot het niet meer kunnen lopen en zitten door de pijn in mijn linkerbeen. Het traject vanaf MRI scan tot operatie liep zeer snel en professioneel."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

08 mei 2015

Ervaring van Carina

"Het was heel bijzonder hoe snel ik geholpen kon worden. Dr. Schröder is een erg fijne dokter, duidelijk, met veel aandacht voor de patiënt."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

15 april 2015

Ervaring van B.W. Jansma

"Eind februari lag ik in de MRI-scan en op 10 maart al op de operatietafel bij Dr. Schröder. Vanaf deze datum helemaal pijnloos na al die jaren."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

15 april 2015

Ervaring van Annet Rietman

"Half april geopereerd aan een lage rughernia. Het hele traject van eerste telefonische contact tot en met ontslag is prima verlopen."

Lees meer

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
  • Behandeling van een nekhernia

    22 september 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen door dr. Schröder. Alles werd goed uitgelegd en voorbereid. Ook na de operatie kreeg ik een fijn bezoek van hem”

    Lees meer

  • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

    08 september 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Dr. Schröder komt over als een zeer deskundig en zorgvuldig specialist. Hij gaat niet over een nacht ijs, maar beslist op basis van de noodzakelijke informatie of hij gaat opereren.”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    29 augustus 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Al jaren heb ik last van een hernia. Door de zorgverzekeraar werd ik gewezen op de nieuwe PTED behandeling. Een paar uur na de operatie kon ik alweer lopen. ”

    Lees meer

  • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

    18 augustus 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Ik kwam krom de kliniek in en ging rechtop eruit. Ik weet dat wonderdokters niet bestaan, maar dr. Schröder komt aardig in de buurt.”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    30 juni 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    "Ik ben geopereerd door dr. Schröder. Bij mij is een kunstdiscus geplaatst in mijn rug. Moest wel eerst 10 kilo afvallen, maar dat had ik er graag voor over als je alle dagen zo'n pijn hebt."

    Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

  • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

  • 16. You can't always get what you want

  • 15. Aan de grote klok

  • 14. Een goede dokter

Bel voor een consult naar 010 4361537