Rug- en nekcentra van dr. Schröder

Dr. Schröder is werkzaam op twee locaties: Bergman Clinics te Naarden en Park Medisch Centrum & Parkkliniek te Rotterdam.

Bellen of mailen voor een afspraak

Afspraak maken in Bergman Clinics in Naarden

Bel naar 088-9000500 of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afspraak maken in Park Medisch Centrum & Parkkliniek in Rotterdam

Bel naar 010-4361537 of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wanneer kunt u bij dr. Schröder terecht?

Onze collega’s van het contact center staan voor u klaar. Zij verbinden u, na een aantal korte vragen, door met één van de assistentes van dr. Schröder. Bij hen kunt u terecht voor het maken van een consultafspraak:

  1. Als u al in het bezit bent van een MRI van de nek of onderrug (minder dan 2 maanden oud) en een verwijzing van uw neuroloog, dan krijgt u direct een afspraak bij dr. Schröder.
  2. Indien u wel een MRI hebt maar nog niet bij een neuroloog bent geweest, dan kunt u eerst een consultafspraak maken bij een neuroloog bij u in de buurt of bij één van onze neurologen in het Rug- en Nekcentrum in Bergman Clinics of via het Park Medisch Centrum & Parkkliniek.
  3. Indien u nog geen MRI hebt, dan volgt eerst een afspraak bij een van onze neurologen als uw huisarts hiermee akkoord gaat en als hij een verwijzing hiervoor geeft. Indien de neuroloog het zinvol vindt zal er bij ons snel een MRI worden gemaakt. Een vervolgafspraak bij dr. Schröder kan dan - indien nodig - snel volgen.

Verzekerde zorg

Bijna alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering.

Lees meer over verzekeringen

Wachttijden

De afspraak bij de neuroloog of bij Dr. Schröder kan meestal binnen een week plaatsvinden. Soms kan de afspraak van de neuroloog zelfs tegelijk met de afspraak van Dr. Schröder worden afgesproken.

Feestdagen en calamiteiten

Tijdens het weekend en de feestdagen is het contact center op beide locaties gesloten en kunt u een boodschap bij de 24-uurservice achterlaten.

De assistentes bellen u de eerstvolgende maandag terug. Voor calamiteiten en spoedgevallen zijn beide klinieken 24 uur bereikbaar. De 24 uursdienst neemt dan contact op met dr. Schröder en u wordt daarna teruggebeld.

Locaties en route

Bergman Clinics Naarden

Het Rug- en Nekcentrum in Bergman Clinics is gevestigd aan de Rijksweg 69, 1411 GE te Naarden. Klik op onderstaande knop voor een routebeschrijving.

Locatie en route

Park Medisch Centrum Rotterdam

Park Medisch Centrum & Parkkliniek is gevestigd aan de Hoofdweg 90, 3067 GH te Rotterdam. Klik op onderstaande knop voor een routebeschrijving.

Locatie en route

Deel deze pagina