Ontdek de klinieken

Rug- en Nekcentrum in Bergman Clinics te Naarden

Bergman Clinics is in meer dan 20 jaar uitgegroeid tot een keten van toonaangevende gespecialiseerde klinieken. De kliniek richt zich op het aanbieden van hoogwaardige zorg waarbij de patient en de aandoening centraal staat.

Bij het Rug- en Nekcentrum in Bergman Clinics te Naarden worden degeneratieve afwijkingen van de wervelkolom behandeld met minimaal invasieve technieken: rug- en nekhernia’s, wervelkanaalvernauwingen in rug en nek en instabiliteit van de wervelkolom. Herniaoperaties en wervelkanaaloperaties worden door alle verzekeraars vergoed. In het geval van een instabiliteit wordt de operatie door een enkele verzekeraar niet vergoed.

Bekijk de video


Park Medisch Centrum & Parkkliniek

In Park Medisch Centrum & Parkkliniek kunt u terecht voor verzekerde zorg van wervelkolom- en neurochirurgie. De behandelingen voldoen aan de beste medische behandelingsmethoden gecombineerd met een persoonlijke individuele benadering.

Wij komen in onze geavanceerde kliniek optimaal tegemoet aan de wensen van onze patiënten. Door de korte wachttijden, de kleinschaligheid en het beperkte aantal specialismen werken wij zeer efficiënt in een prettige werkomgeving. Wij onderscheiden ons door een patiëntgerichte benadering met deskundige medewerkers en een laagdrempelige communicatie met patiënten en onderling.

Ga naar de blog

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog, zo ook over de Bergman kliniek. Klik op de onderstaande knop en lees het artikel!

Ga naar de blog

Deel deze pagina