Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een rughernia

Ik ben op een maandag door de neuroloog van Bergman (E. van den Doel) doorverwezen voor een intake bij dr. Schröder. Ik kon de dag erop terecht voor een intake.

De intake verliep prettig en 'to the point'. Voor- en nadelen werden uitgelegd en de wijze van opereren werd toegelicht. Ik kon de maandag erop al onder het mes, een enorme opluchting want het ging al weken zodanig slecht dat ik op maximale dosis morfine en diazepam de dagen sleet. Ik ben prettig ontvangen bij de kliniek en erg goed verzorgd voor- en na de operatie. Ik heb de weken erna best wat napijn gehad en last van mijn zenuwen, maar de ergste pijn was na de operatie weg.

Nu, na zes weken loop ik 10 km (verdeeld over) per dag en kan ik tot mijn grote opluchting steeds beter en langer zitten. Een verademing want dat was sinds juni 2019 al niet meer zo!

Tip: lees naast de 'verplichte' blog no.8 ook de andere blogs. Naast zijn vakkundige vaardigheid als chirurg heeft Dr. Schröder duidelijk plezier in schrijven.

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een rughernia

  16 november 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben een tevreden patiënt! De PTED methode is echt een aanrader als dat tot de mogelijkheden behoort! Fijn dat dr. Schröder zelf de intake vooraf doet.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  04 november 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Wonderen bestaan niet, en mensen zijn niet perfect maar dr. Schröder verricht in zijn OK wel perfecte menselijke wonderen!”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  20 oktober 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “In september 2022 ben ik via de PTED methode geholpen aan mijn rughernia door dr. Schröder. Vooraf werd ik telefonisch goed geïnformeerd over de risico's van de operatie.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  06 oktober 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben zeer tevreden over het contact met dr. Schröder, de informatieverstrekking en de operatie zelf. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik met veel vertrouwen de operatie in ging.”

  Lees meer

 • Behandeling van een nekhernia

  22 september 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen door dr. Schröder. Alles werd goed uitgelegd en voorbereid. Ook na de operatie kreeg ik een fijn bezoek van hem”

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 18. Bergman bedankt!

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

Bel voor een consult naar 010 4361537