Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een rughernia

29 februari 2024

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Een goede chirurg kan niet alleen goed opereren maar kan ook goed communiceren en luisteren, en dat doet dr. Schröder zeker!”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

15 februari 2024

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Na de operatie heb ik vrijwel geen pijn meer ervaren. Ik kan inmiddels weer rustig de gebruikelijke bezigheden oppakken en werken aan mijn herstel.”

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

01 februari 2024

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Alles gaat met aandacht voor patiënt, wordt de tijd genomen om alles goed uit te leggen. In de ochtend geopereerd en in de middag weer naar huis, fijn!”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

18 januari 2024

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Meteen na de behandeling was de beenpijn grotendeels weg. Na een paar dagen kwam deze wel voor even terug (dat was me vooraf al verteld) maar inmiddels helemaal verdwenen.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

04 januari 2024

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Ik ben 5 weken geleden geopereerd door dr. Schröder en ik ben fantastisch geholpen. Houdt zich ook goed aan zijn afspraken met de communicatie tussen ons samen.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

20 december 2023

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Ik voel aan alles dat dit zo kundig gedaan is waardoor het herstel heel snel en goed gaat. Als ik goed naar mijn lijf luister en gas terug neem als dit nodig is, kan ik bijna alles weer!”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

07 december 2023

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Eindelijk een oplossing voor mijn rugklachten door een operatie. Duidelijke uitleg. Prettig is de website van dr. Schröder. Hier kon ik heel duidelijk lezen wat mij te wachten stond tijdens en na de operatie."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

23 november 2023

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Al lang last van hernia L5S1 met uitval. Maandag naar de neuroloog die er spoed achter heeft gezet. Dinsdag ben ik geholpen door dr. Schröder en zijn team."

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

09 november 2023

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Voor de tweede keer geopereerd door dr. Schröder aan lumbale stenose. Duidelijke en no nonsense arts, heerlijk. Resultaat weer prima!”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

26 oktober 2023

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Het is ongelooflijk dat je dezelfde dag weer naar huis kan en ook weer zelfstandig kan lopen. Dr. Schröder is zeer professioneel, betrokken en zorgvuldig.”

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

12 oktober 2023

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Zeer dankbaar voor de kans om zo snel door zo’n goede neurochirurg te worden geholpen. Ook zeer te spreken over de opvang en begeleiding van de staf in het Park Medisch Centrum.”

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

27 september 2023

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Na de operatie vertelde dr. Schröder dat hij ook de hernia op L5 had verwijderd. De uitstralende pijn naar bil en been zijn weg, waar ik erg blij mee ben.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

15 september 2023

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Dr. Schröder is zeer bekwaam. Hij geeft duidelijke uitleg, geeft aan wat voor risico's er aan de operatie zit. Alles doet hij op een rustige manier en toon.”

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

31 augustus 2023

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Met de kennis van achteraf en de pijnloze dag na de operatie zeg ik 'had ik maar gelijk de operatie aangedurfd'. Dan was mij veel pijn bespaard gebleven.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

17 augustus 2023

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Direct na mijn hernia (S1) operatie (uitgevoerd middels PTED techniek) was de pijn weg! Wat een openbaring!”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

03 augustus 2023

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Dr. Schröder heeft mij mijn leven terug gegeven. Ik kon niet slapen, zitten, stilstaan, enzovoort. De pijn aan de rechterkant van mijn lijf was onbeschrijfelijk.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

20 juli 2023

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Kon niet beter! Op de dag van de operatie uitstekende voorzieningen en ontvangst en kreeg voorafgaand aan de operatie duidelijke uitleg en toelichting.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

06 juli 2023

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Na 8 maanden met een rollator, heb ik binnen een paar uur na de operatie alweer eerste stappen kunnen zetten. Na drie weken loop ik weer stabiel.”

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

22 juni 2023

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Niks meer pijn , niks meer loodzware kuiten, gewoon weer ouderwets. Dank voor uw fantastische werk!”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

07 juni 2023

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Dankzij deze ingreep heb ik de verslavende Oxycodone pijnstillers snel af kunnen bouwen en lijkt het erop dat ik weer helemaal zal herstellen.”

Lees meer

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
  • Behandeling van een rughernia

    29 februari 2024

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Een goede chirurg kan niet alleen goed opereren maar kan ook goed communiceren en luisteren, en dat doet dr. Schröder zeker!”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    15 februari 2024

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Na de operatie heb ik vrijwel geen pijn meer ervaren. Ik kan inmiddels weer rustig de gebruikelijke bezigheden oppakken en werken aan mijn herstel.”

    Lees meer

  • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

    01 februari 2024

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Alles gaat met aandacht voor patiënt, wordt de tijd genomen om alles goed uit te leggen. In de ochtend geopereerd en in de middag weer naar huis, fijn!”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    18 januari 2024

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Meteen na de behandeling was de beenpijn grotendeels weg. Na een paar dagen kwam deze wel voor even terug (dat was me vooraf al verteld) maar inmiddels helemaal verdwenen.”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    04 januari 2024

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Ik ben 5 weken geleden geopereerd door dr. Schröder en ik ben fantastisch geholpen. Houdt zich ook goed aan zijn afspraken met de communicatie tussen ons samen.”

    Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

  • 18. Bergman bedankt!

  • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

  • 16. You can't always get what you want

  • 15. Aan de grote klok

Bel voor een consult naar 010 4361537