Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een rughernia

30 juni 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Ik ben geopereerd door dr. Schröder. Bij mij is een kunstdiscus geplaatst in mijn rug. Moest wel eerst 10 kilo afvallen, maar dat had ik er graag voor over als je alle dagen zo'n pijn hebt."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

16 juni 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Gisteren geopereerd aan mijn rug. Ik zag er erg tegen op, maar werd door de dokter gerustgesteld. Ik ben super blij dat ik voor deze chirurg gekozen heb.”

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

02 juni 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Op 9 mei had ik de ingreep en na ongeveer twee weken was er een duidelijke verbetering merkbaar. Dr. Schröder is begeleidend en geeft duidelijk advies.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

19 mei 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Een zeer vakkundig chirurg die voor de operatie duidelijk aangeeft wat de kans van slagen is. De chirurg is duidelijk en bondig in zijn uitleg en zegt ook eerlijk dat hij geen wonderen kan verrichten.”

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

11 mei 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Kundige chirurg die eerlijk vertelt wat de risico's zijn. Duidelijk in de uitleg wat er moet gebeuren en wat het natraject in de praktijk betekent.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

10 maart 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Ik kan zeggen dat ik kreupel aan kwam en bijna huppelend naar buiten ging. Dr. Schröder vertelt van te voren wat hij gaat doen en wijst je ook op de eventuele complicaties die kunnen optreden.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

24 februari 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Om 7.00 uur liep ik strompelend en ondersteund naar binnen. Om 8.00 werd ik geopereerd met de PTED methode. Om 15.30 uur liep ik zelfstandig naar buiten."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

10 februari 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Duidelijke uitleg vooraf, begrijpelijk zonder moeilijke medische termen. Alles staat goed uitgelegd op de site van dr. Schroder."

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

27 januari 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Voor de tweede keer in 5 jaar geopereerd door dr. Schröder aan een nekhernia. Het hele team heeft mij super bijgestaan aangezien ik ook nog eens regelmatig last heb van paniek aanvallen.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

13 januari 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Op 12 januari 2016 heeft dr. Schröder een spondylodese operatie uitgevoerd bij mij. Vooraf gaand aan deze operatie was ik al 2 maal geopereerd in een regulier ziekenhuis aan een hernia en recidief op dezelfde hoogte L5-S1."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

30 december 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Heel goed resultaat! Het verschil tussen hoe ik de kliniek in liep en er de volgende dag uit wandelde is bijna onwerkelijk."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

16 december 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Dr. Schröder was direct en sprak duidelijke taal bij het telefonische intake gesprek. Dit gaf mij direct een vertrouwd gevoel."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

25 november 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Op het moment dat ik op consult kwam bij dokter Schröder voelde het direct goed, ik wilde dat hij mijn hernia ging verwijderen en niet iemand anders."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

11 november 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Al lang last van hernia L5S1 met uitval. Maandag naar de neuroloog die er spoed achter heeft gezet. Dinsdag ben ik geholpen door dr. Schröder en zijn team."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

28 oktober 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Ik had geluk dat mijn verzekering Bergman vergoed. De afspraak was binnen 3 dagen geregeld, operatie daarna binnen 6 dagen."

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de nek

14 oktober 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Vanaf het eerste moment dat ik bij de heer Schröder op afspraak kwam tot na de operatie en zelfs een paar weken na de operatie perfect geholpen."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

04 oktober 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Al direct na de operatie was ik pijnvrij en vooralsnog ben ik dat gebleven. Ook de operatietechniek van dr Schröder heeft grote voordelen boven de klassieke operatietechniek."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

16 september 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Dr. Schröder opereert de hernia via een buisje wat ingebracht wordt in de rug. Deze methode is mij zeer goed bevallen, 6 uur na de operatie mag je al wat lopen."

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

26 augustus 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Waar een ander ziekenhuis alleen nog maar pijnbestrijding kon geven heeft dr Schröder in goed overleg en vol vertrouwen mij geopereerd aan mijn nek hernia met zeer goed resultaat.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

12 augustus 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Wat een fijn en duidelijk traject doorlopen via Bergman clinics en vooral dr. Schröder! Kan dit iedereen aanbevelen met rugklachten, wat een fijn en deskundig goed contact!"

Lees meer

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
  • Behandeling van een rughernia

    30 juni 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    "Ik ben geopereerd door dr. Schröder. Bij mij is een kunstdiscus geplaatst in mijn rug. Moest wel eerst 10 kilo afvallen, maar dat had ik er graag voor over als je alle dagen zo'n pijn hebt."

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    16 juni 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Gisteren geopereerd aan mijn rug. Ik zag er erg tegen op, maar werd door de dokter gerustgesteld. Ik ben super blij dat ik voor deze chirurg gekozen heb.”

    Lees meer

  • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

    02 juni 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Op 9 mei had ik de ingreep en na ongeveer twee weken was er een duidelijke verbetering merkbaar. Dr. Schröder is begeleidend en geeft duidelijk advies.”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    19 mei 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Een zeer vakkundig chirurg die voor de operatie duidelijk aangeeft wat de kans van slagen is. De chirurg is duidelijk en bondig in zijn uitleg en zegt ook eerlijk dat hij geen wonderen kan verrichten.”

    Lees meer

  • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

    11 mei 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Kundige chirurg die eerlijk vertelt wat de risico's zijn. Duidelijk in de uitleg wat er moet gebeuren en wat het natraject in de praktijk betekent.”

    Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

  • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

  • 16. You can't always get what you want

  • 15. Aan de grote klok

  • 14. Een goede dokter

Bel voor een consult naar 010 4361537