Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een rughernia

16 november 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Ik ben een tevreden patiënt! De PTED methode is echt een aanrader als dat tot de mogelijkheden behoort! Fijn dat dr. Schröder zelf de intake vooraf doet.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

04 november 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Wonderen bestaan niet, en mensen zijn niet perfect maar dr. Schröder verricht in zijn OK wel perfecte menselijke wonderen!”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

20 oktober 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“In september 2022 ben ik via de PTED methode geholpen aan mijn rughernia door dr. Schröder. Vooraf werd ik telefonisch goed geïnformeerd over de risico's van de operatie.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

06 oktober 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Ik ben zeer tevreden over het contact met dr. Schröder, de informatieverstrekking en de operatie zelf. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik met veel vertrouwen de operatie in ging.”

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

22 september 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen door dr. Schröder. Alles werd goed uitgelegd en voorbereid. Ook na de operatie kreeg ik een fijn bezoek van hem”

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

08 september 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Dr. Schröder komt over als een zeer deskundig en zorgvuldig specialist. Hij gaat niet over een nacht ijs, maar beslist op basis van de noodzakelijke informatie of hij gaat opereren.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

29 augustus 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Al jaren heb ik last van een hernia. Door de zorgverzekeraar werd ik gewezen op de nieuwe PTED behandeling. Een paar uur na de operatie kon ik alweer lopen.”

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

18 augustus 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Ik kwam krom de kliniek in en ging rechtop eruit. Ik weet dat wonderdokters niet bestaan, maar dr. Schröder komt aardig in de buurt.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

30 juni 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Ik ben geopereerd door dr. Schröder. Bij mij is een kunstdiscus geplaatst in mijn rug. Moest wel eerst 10 kilo afvallen, maar dat had ik er graag voor over als je alle dagen zo'n pijn hebt."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

16 juni 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Gisteren geopereerd aan mijn rug. Ik zag er erg tegen op, maar werd door de dokter gerustgesteld. Ik ben super blij dat ik voor deze chirurg gekozen heb.”

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

02 juni 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Op 9 mei had ik de ingreep en na ongeveer twee weken was er een duidelijke verbetering merkbaar. Dr. Schröder is begeleidend en geeft duidelijk advies.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

19 mei 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Een zeer vakkundig chirurg die voor de operatie duidelijk aangeeft wat de kans van slagen is. De chirurg is duidelijk en bondig in zijn uitleg en zegt ook eerlijk dat hij geen wonderen kan verrichten.”

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

11 mei 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Kundige chirurg die eerlijk vertelt wat de risico's zijn. Duidelijk in de uitleg wat er moet gebeuren en wat het natraject in de praktijk betekent.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

10 maart 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Ik kan zeggen dat ik kreupel aan kwam en bijna huppelend naar buiten ging. Dr. Schröder vertelt van te voren wat hij gaat doen en wijst je ook op de eventuele complicaties die kunnen optreden.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

24 februari 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Om 7.00 uur liep ik strompelend en ondersteund naar binnen. Om 8.00 werd ik geopereerd met de PTED methode. Om 15.30 uur liep ik zelfstandig naar buiten."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

10 februari 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Duidelijke uitleg vooraf, begrijpelijk zonder moeilijke medische termen. Alles staat goed uitgelegd op de site van dr. Schroder."

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

27 januari 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Voor de tweede keer in 5 jaar geopereerd door dr. Schröder aan een nekhernia. Het hele team heeft mij super bijgestaan aangezien ik ook nog eens regelmatig last heb van paniek aanvallen.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

13 januari 2022

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Op 12 januari 2016 heeft dr. Schröder een spondylodese operatie uitgevoerd bij mij. Vooraf gaand aan deze operatie was ik al 2 maal geopereerd in een regulier ziekenhuis aan een hernia en recidief op dezelfde hoogte L5-S1."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

30 december 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Heel goed resultaat! Het verschil tussen hoe ik de kliniek in liep en er de volgende dag uit wandelde is bijna onwerkelijk."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

16 december 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Dr. Schröder was direct en sprak duidelijke taal bij het telefonische intake gesprek. Dit gaf mij direct een vertrouwd gevoel."

Lees meer

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
  • Behandeling van een rughernia

    16 november 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Ik ben een tevreden patiënt! De PTED methode is echt een aanrader als dat tot de mogelijkheden behoort! Fijn dat dr. Schröder zelf de intake vooraf doet.”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    04 november 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Wonderen bestaan niet, en mensen zijn niet perfect maar dr. Schröder verricht in zijn OK wel perfecte menselijke wonderen!”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    20 oktober 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “In september 2022 ben ik via de PTED methode geholpen aan mijn rughernia door dr. Schröder. Vooraf werd ik telefonisch goed geïnformeerd over de risico's van de operatie.”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    06 oktober 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Ik ben zeer tevreden over het contact met dr. Schröder, de informatieverstrekking en de operatie zelf. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik met veel vertrouwen de operatie in ging.”

    Lees meer

  • Behandeling van een nekhernia

    22 september 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen door dr. Schröder. Alles werd goed uitgelegd en voorbereid. Ook na de operatie kreeg ik een fijn bezoek van hem”

    Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

  • 18. Bergman bedankt!

  • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

  • 16. You can't always get what you want

  • 15. Aan de grote klok

Bel voor een consult naar 010 4361537