Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een nekhernia

20 februari 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“In november uiteindelijk geopereerd aan de meest pijnlijke van de nekhernia's door dr. Schröder. Zeer tevreden over zijn uitleg.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

09 januari 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Na een lange periode van hoop op natuurlijk herstel toch besloten de hernia te opereren. Na overleg met mijn neuroloog en dr. Schröder de beslissing gemaakt."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

26 december 2019

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Na heel veel pijn in mijn linkerbeen en niet meer recht op kunnen staan en lopen. Na veel onderzoek toch besloten te opereren en 2 uur na de operatie kon ik weer normaal lopen."

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de nek

12 december 2019

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Echt helemaal niks op aan te merken, hele mooie kamers, fijn team die mij heeft behandeld. Ik merkte dat er een goede klik is tussen de medewerkers."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

28 november 2019

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Ik ben een trouwe fan/patiënt van dr. Schröder en de Bergman kliniek in Naarden. In 2012 ben ik door hem geopereerd aan een hernia."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

14 november 2019

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Dr. Schröder heeft mij geopereerd aan een lage rughernia. Deze hernia veroorzaakte veel klachten, veel pijn en zorgde ook voor een linkerbeen dat niet meer mee wilde werken."

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

17 oktober 2019

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Ik ben een trouwe fan/patiënt van dr. Schröder en de Bergman kliniek in Naarden. In 2012 ben ik door hem geopereerd aan een hernia, in 2014 weer een hernia en daarbij een spondylodese in verband met de kwaliteit van mijn rug.”

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

07 oktober 2019

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Allereerst mijn oprechte dank voor de correcte, informatieve en verzorgende handelingen voorafgaand aan, tijdens en na mijn hernia operatie.”

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

19 september 2019

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Ik ben met een nekhernia naar dr. Schröder gegaan en ik ben uiterst goed geïnformeerd voor de operatie. Tijdens en voor de operatie ben ik erg goed ontvangen door het verpleegkundig personeel.”

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

05 september 2019

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Dr. Schröder heeft mij op 12 augustus geopereerd aan nekhernia. Door verschrikkelijke pijn en uitval verschijnselen aan mijn arm had ik niet echt andere optie.”

Lees meer

Behandeling van een instabiele wervelkolom

22 augustus 2019

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Prima uitleg, duidelijk en direct. Na 5 jaar pijnklachten onderrug, bekken, heupen en uitstraling rechterbeen en tintelingen in de linkervoet. Nu ben ik pijnvrij!”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

08 augustus 2019

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Eindelijk een oplossing voor mijn rugklachten door een operatie. Duidelijke uitleg. Prettig is de website van dr. Schröder. Hier kon ik heel duidelijk lezen wat mij te wachten stond tijdens en na de operatie."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

27 juni 2019

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Afspraak was binnen anderhalve week geregeld, operatie daarna binnen halve week, maar had volgens mij zelfs binnen een dag gekund."

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

13 juni 2019

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Ik kan deze neurochirurg van harte aanbevelen vanwege zijn duidelijke uitleg, kundigheid en toegankelijkheid. En tevens voor de korte wachttijd voor de operatie.”

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

26 oktober 2017

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Jaren met rugklachten tot mijn hernia nog erger werd en de pijn niet meer normaal was te bestrijden. Kwam ik bij Bergman clinics, eerst werd ik behandeld op de afdeling pijnbestrijding.”

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

19 oktober 2017

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Mijn ervaring is super, je word gewaardeerd als patiënt, je bent geen nummer zoals in een ziekenhuis. Er word goed geluisterd naar je klachten."

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

01 september 2017

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Zeer goed. Goed uitgelegd gekregen wat er aan de hand wasook de mogelijkheden die ik had goed doorgesproken. Duidelijk over wat er ging gebeuren.”

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

20 augustus 2017

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Ik bezocht dr. Schroder met de vraag mijn nekhernia te opereren. Mijn huisarts en neuroloog adviseerden een operatie omdat ik al meer dan een half jaar klachten en veel pijn had.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

30 maart 2017

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Wat een geweldige man,rustig, kundig en met af en toe wat humor! Donderdag 16 maart ben ik geopereerd door dr. Schröder meteen al verlichting in mijn benen en rug!"

Lees meer

Behandeling van een rughernia

16 maart 2017

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Na jarenlang rugpijn met terugkerende hernia klachten bij dr. Schröder gekomen met de vraag. Waarom? Duidelijk en to the point uitleg en een eventuele oplossing kreeg ik aangeboden."

Lees meer

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
  • Behandeling van een nekhernia

    22 september 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen door dr. Schröder. Alles werd goed uitgelegd en voorbereid. Ook na de operatie kreeg ik een fijn bezoek van hem”

    Lees meer

  • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

    08 september 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Dr. Schröder komt over als een zeer deskundig en zorgvuldig specialist. Hij gaat niet over een nacht ijs, maar beslist op basis van de noodzakelijke informatie of hij gaat opereren.”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    29 augustus 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Al jaren heb ik last van een hernia. Door de zorgverzekeraar werd ik gewezen op de nieuwe PTED behandeling. Een paar uur na de operatie kon ik alweer lopen. ”

    Lees meer

  • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

    18 augustus 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Ik kwam krom de kliniek in en ging rechtop eruit. Ik weet dat wonderdokters niet bestaan, maar dr. Schröder komt aardig in de buurt.”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    30 juni 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    "Ik ben geopereerd door dr. Schröder. Bij mij is een kunstdiscus geplaatst in mijn rug. Moest wel eerst 10 kilo afvallen, maar dat had ik er graag voor over als je alle dagen zo'n pijn hebt."

    Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

  • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

  • 16. You can't always get what you want

  • 15. Aan de grote klok

  • 14. Een goede dokter

Bel voor een consult naar 010 4361537