Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een rughernia

Twee weken geleden in juni geopereerd aan een rughernia L4/L5 voor de tweede keer op dezelfde plek. Mijn eerste operatie was in 2013 in het OLVG Oost. Mijn ervaring met dr. Schröder was 100 keer beter op het gebied van informatie, behandeling (micro tubing techniek) en de servicegerichtheid in het kliniek. Na overleg met dr. Schröder was ik binnen 6 dagen geopereerd. Dus geen wachtlijst van 4 maanden. De risico’s werden uitgebreid en duidelijk voorgelegd door dr. Schröder.

Ik had uitstralingsklachten aan linkerbeen. Lopen zonder krukken was niet meer mogelijk. Ik kon 3 maanden als zelfstandige niet meer lopen of werken. Was doorverwezen door mijn huisarts naar het OLVG ziekenhuis Neurologie en werd door neuroloog doorverwezen naar de Bergman Clinics voor de operatie op mijn verzoek. Ik had geluk dat mijn verzekering Bergman vergoed. Ik kreeg dr. Schröder. Afspraak was binnen 3 dagen geregeld, operatie daarna binnen 6 dagen. Na een operatie van een half uur wakker worden zonder pijn, en na drie weken 3 weken rustig kunnen lopen zonder krukken, zonder medicijnen en zonder pijn. Geweldig!

Dankbaar met de deskundigheid en effectieve insteek van Dr. Schröder en zijn team.

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  26 januari 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Voor de tweede keer geopereerd door dr. Schröder aan lumbale stenose. Duidelijke en no nonsense arts, heerlijk. Resultaat weer prima!”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  12 januari 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben zeer tevreden over de professionele behandeling, het contact met dr. Schröder en het resultaat. Daarnaast is de PTED-techniek een ware uitkomst: slechts een klein wondje waardoor je relatief snel herstelt.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  15 december 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Erg prettig contact met dr. Schröder. Vooraf tijdens telefonisch consult goede uitleg gehad over de operatie. Toch had ik achteraf nog een vraag en kreeg opnieuw zonder probleem een telefonische afspraak.”

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  01 december 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Dr. Schröder heeft mij vooraf goed de verwachtingen duidelijk gemaakt. Wat helder en duidelijk is overgekomen. Ook na de operatie duidelijk uitleg hoe het is gegaan.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  16 november 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben een tevreden patiënt! De PTED methode is echt een aanrader als dat tot de mogelijkheden behoort! Fijn dat dr. Schröder zelf de intake vooraf doet.”

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 18. Bergman bedankt!

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

Bel voor een consult naar 010 4361537