Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een rughernia

Twee weken geleden in juni geopereerd aan een rughernia L4/L5 voor de tweede keer op dezelfde plek. Mijn eerste operatie was in 2013 in het OLVG Oost. Mijn ervaring met dr. Schröder was 100 keer beter op het gebied van informatie, behandeling (micro tubing techniek) en de servicegerichtheid in het kliniek. Na overleg met dr. Schröder was ik binnen 6 dagen geopereerd. Dus geen wachtlijst van 4 maanden. De risico’s werden uitgebreid en duidelijk voorgelegd door dr. Schröder.

Ik had uitstralingsklachten aan linkerbeen. Lopen zonder krukken was niet meer mogelijk. Ik kon 3 maanden als zelfstandige niet meer lopen of werken. Was doorverwezen door mijn huisarts naar het OLVG ziekenhuis Neurologie en werd door neuroloog doorverwezen naar de Bergman Clinics voor de operatie op mijn verzoek. Ik had geluk dat mijn verzekering Bergman vergoed. Ik kreeg dr. Schröder. Afspraak was binnen 3 dagen geregeld, operatie daarna binnen 6 dagen. Na een operatie van een half uur wakker worden zonder pijn, en na drie weken 3 weken rustig kunnen lopen zonder krukken, zonder medicijnen en zonder pijn. Geweldig!

Dankbaar met de deskundigheid en effectieve insteek van Dr. Schröder en zijn team.

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een nekhernia

  22 september 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen door dr. Schröder. Alles werd goed uitgelegd en voorbereid. Ook na de operatie kreeg ik een fijn bezoek van hem”

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  08 september 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Dr. Schröder komt over als een zeer deskundig en zorgvuldig specialist. Hij gaat niet over een nacht ijs, maar beslist op basis van de noodzakelijke informatie of hij gaat opereren.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  29 augustus 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Al jaren heb ik last van een hernia. Door de zorgverzekeraar werd ik gewezen op de nieuwe PTED behandeling. Een paar uur na de operatie kon ik alweer lopen. ”

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  18 augustus 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik kwam krom de kliniek in en ging rechtop eruit. Ik weet dat wonderdokters niet bestaan, maar dr. Schröder komt aardig in de buurt.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  30 juni 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  "Ik ben geopereerd door dr. Schröder. Bij mij is een kunstdiscus geplaatst in mijn rug. Moest wel eerst 10 kilo afvallen, maar dat had ik er graag voor over als je alle dagen zo'n pijn hebt."

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

 • 14. Een goede dokter

Bel voor een consult naar 010 4361537