Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een nekhernia

Na jarenlang afgescheept te zijn in regionale ziekenhuizen in Scheemda en Groningen gelukkig via Menzis terechtgekomen bij dr. Schröder v/d Bergman Clinics.

Mijn MRI werd in Scheemda beoordeeld als meneer er is maar een super kleine nekhernia te zien, deze zal geen arts in heel Nederland opereren. Ik had hier jaren ervoor al te horen gekregen "leer er mee leven en ga naar de psycholoog". Wat een verademing toen ik gebeld werd door de Bergman Clinics dat er op diezelfde MRI door hen een forse nekstenose te zien was tussen C5 en C6 en dat dit mijn tintelingen in mijn vingers verklaarde en de pijn in mijn bovenarmen. Zelfs mijn lage rugklachten werden herleid naar mijn nekstenose.

Dr. Schröder heeft mij God zij dank geopereerd en mij mijn leven terug gegeven. Ik werd eindelijk serieus genomen en mijn klachten zitten niet tussen mijn oren. Ik ben op 19-4-21 geopereerd. Wat een lief team staat je bij, de verzorging is top! Na één nacht naar huis, de autorit van 2 uur was prima te doen. Ik leef weer zonder pijn!

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een rughernia

  16 november 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben een tevreden patiënt! De PTED methode is echt een aanrader als dat tot de mogelijkheden behoort! Fijn dat dr. Schröder zelf de intake vooraf doet.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  04 november 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Wonderen bestaan niet, en mensen zijn niet perfect maar dr. Schröder verricht in zijn OK wel perfecte menselijke wonderen!”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  20 oktober 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “In september 2022 ben ik via de PTED methode geholpen aan mijn rughernia door dr. Schröder. Vooraf werd ik telefonisch goed geïnformeerd over de risico's van de operatie.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  06 oktober 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben zeer tevreden over het contact met dr. Schröder, de informatieverstrekking en de operatie zelf. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik met veel vertrouwen de operatie in ging.”

  Lees meer

 • Behandeling van een nekhernia

  22 september 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen door dr. Schröder. Alles werd goed uitgelegd en voorbereid. Ook na de operatie kreeg ik een fijn bezoek van hem”

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 18. Bergman bedankt!

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

Bel voor een consult naar 010 4361537