Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een rughernia

04 oktober 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Al direct na de operatie was ik pijnvrij en vooralsnog ben ik dat gebleven. Ook de operatietechniek van dr Schröder heeft grote voordelen boven de klassieke operatietechniek."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

16 september 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Dr. Schröder opereert de hernia via een buisje wat ingebracht wordt in de rug. Deze methode is mij zeer goed bevallen, 6 uur na de operatie mag je al wat lopen."

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

26 augustus 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Waar een ander ziekenhuis alleen nog maar pijnbestrijding kon geven heeft dr Schröder in goed overleg en vol vertrouwen mij geopereerd aan mijn nek hernia met zeer goed resultaat.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

12 augustus 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Wat een fijn en duidelijk traject doorlopen via Bergman clinics en vooral dr. Schröder! Kan dit iedereen aanbevelen met rugklachten, wat een fijn en deskundig goed contact!"

Lees meer

Behandeling van een rughernia

29 juli 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Ik ben voor de tweede keer door dr. Schröder geopereerd aan mijn hernia. Ik had helaas een residu van een eerdere hernia. Ik was nerveus voor de operatie omdat de risico’s wat groter zijn."

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de nek

08 juli 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Dr. Schröder is duidelijk in de uitleg over de operatie, tevens risico’s. Hij heeft een empatisch vermogen en is heel eerlijk. Ik had al lang mijn voorkeur voor dr. Schröder."

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de nek

25 juni 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Met een wervelkanaalstenose en veel pijn heb ik dr. Schröder gevonden bij het Park Medisch Centrum in Rotterdam. Hele heldere, no nonsense uitleg van het probleem."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

10 juni 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Ik ben zeer tevreden over her resultaat van mijn herniaoperatie. Na enkele maanden met enorme, bijna onhoudbare pijn in heup en been is de pijn enorm verminderd en het gaat elke dag beter."

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

27 mei 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Na jarenlang afgescheept te zijn in regionale ziekenhuizen in Scheemda en Groningen gelukkig via Menzis terechtgekomen bij dr. Schröder v/d Bergman Clinics.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

29 april 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Ik ben er ongelooflijk blij mee en dankbaar. Het hele traject van voorlichting, behandeling en begeleiding rondom de OK is vlekkeloos en professioneel."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

15 april 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Deskundige specialist die beslist het beste met je voor heeft. Goed voorbereid intake gesprek inkomt. Hij luistert naar jou maar luister ook zeker naar hem."

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

01 april 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Dr. Schröder heeft mij verlost van een beknelde zenuw in de onderrug. Hoe onvoorstelbaar dat ik na de operatie direct al geen pijn meer had in het been.”

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

18 maart 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Er werden mogelijke andere oorzaken onderzocht, waarbij uiteindelijk de beknelling van zenuwen in ruggenwervelkanalen in de onderrug de boosdoener leek.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

04 maart 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Na vele recensies te hebben gelezen en na veel twijfelen heb ik toch besloten om mij te laten opereren door dr. Schröder."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

18 februari 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Ik heb mij van A tot Z heel erg op mijn gemak gevoeld, zeker omdat niemand met mij mee mocht en ook niet bij me mocht zijn in deze corona tijd."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

04 februari 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Op 25 november 2020 ben ik geopereerd aan mijn rug. Een dikke 10 voor dr. Schröder en zijn team. Duidelijk vertelt hoe en wat, de voordelen en nadelen, geopereerd en het gaat nu super goed."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

21 januari 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Dr. Schröder zag mij en besloot me 5 dagen later al te opereren. Vanuit het reguliere ziekenhuis doorverwezen en radeloos van de constante zenuwpijn in mijn onderrug en rechterbil."

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de nek

07 januari 2021

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Wat een fijne en bekwame specialist met geweldige collega's. Vriendelijk, begripvol, vlot. En prachtige kliniek met een rustgevende sfeer."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

24 december 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Elke dag met pijn in het rechterbeen hierdoor weinig kunnen doen heb ik toch besloten om mij te laten behandelen. Met een pijnscore van 8,5 kom ik de OK ingereden."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

10 december 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Dr. Schröder is een fantastische arts! Heel kundig en to-the-point. Na de hernia operatie kan ik weer lopen zonder pijn! Ook veel dank aan de gehele Bergman kliniek."

Lees meer

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
  • Behandeling van een nekhernia

    22 september 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen door dr. Schröder. Alles werd goed uitgelegd en voorbereid. Ook na de operatie kreeg ik een fijn bezoek van hem”

    Lees meer

  • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

    08 september 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Dr. Schröder komt over als een zeer deskundig en zorgvuldig specialist. Hij gaat niet over een nacht ijs, maar beslist op basis van de noodzakelijke informatie of hij gaat opereren.”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    29 augustus 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Al jaren heb ik last van een hernia. Door de zorgverzekeraar werd ik gewezen op de nieuwe PTED behandeling. Een paar uur na de operatie kon ik alweer lopen. ”

    Lees meer

  • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

    18 augustus 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Ik kwam krom de kliniek in en ging rechtop eruit. Ik weet dat wonderdokters niet bestaan, maar dr. Schröder komt aardig in de buurt.”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    30 juni 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    "Ik ben geopereerd door dr. Schröder. Bij mij is een kunstdiscus geplaatst in mijn rug. Moest wel eerst 10 kilo afvallen, maar dat had ik er graag voor over als je alle dagen zo'n pijn hebt."

    Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

  • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

  • 16. You can't always get what you want

  • 15. Aan de grote klok

  • 14. Een goede dokter

Bel voor een consult naar 010 4361537