Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een rughernia

Direct na mijn hernia (S1) operatie (uitgevoerd middels PTED techniek) was de pijn weg! Wat een openbaring!

Voorafgaand had ik me goed ingelezen over de techniek, de voor- en evt. de nadelen en heb ik vooraf contact gehad met Dr. Schröder die de operatie heeft uitgevoerd. Zodoende had ik direct vertrouwen in de kliniek, de arts en zijn team. Ik keek uit naar de dag van de operatie.

In Park Medisch Centrum werd ik vriendelijk en kundig geholpen zowel voor als ná de operatie. Ook was al deze informatie terug te lezen op het weblog van Dr. Schröder. De boodschap dat ik altijd contact op kon nemen bij vragen was dan ook niet nodig. De arts heeft zelf ook nog gebeld.

Het herstel, nu 5 weken geleden, gaat naar volle tevredenheid. Pijnstillers heb ik niet nodig gehad en wat ben ik blij dat ik weer pijnloos kan bewegen! Niet alleen dat, maar mijn persoontje zélf was er weer... ook tot grote vreugde van mijn directe omgeving!

Dank dat jullie dit beroep gekozen hebben om ons te helpen!

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een rughernia

  07 december 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  "Eindelijk een oplossing voor mijn rugklachten door een operatie. Duidelijke uitleg. Prettig is de website van dr. Schröder. Hier kon ik heel duidelijk lezen wat mij te wachten stond tijdens en na de operatie."

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  23 november 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  "Al lang last van hernia L5S1 met uitval. Maandag naar de neuroloog die er spoed achter heeft gezet. Dinsdag ben ik geholpen door dr. Schröder en zijn team."

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  09 november 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Voor de tweede keer geopereerd door dr. Schröder aan lumbale stenose. Duidelijke en no nonsense arts, heerlijk. Resultaat weer prima!”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  26 oktober 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Het is ongelooflijk dat je dezelfde dag weer naar huis kan en ook weer zelfstandig kan lopen. Dr. Schröder is zeer professioneel, betrokken en zorgvuldig.”

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  12 oktober 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Zeer dankbaar voor de kans om zo snel door zo’n goede neurochirurg te worden geholpen. Ook zeer te spreken over de opvang en begeleiding van de staf in het Park Medisch Centrum.”

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 18. Bergman bedankt!

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

Bel voor een consult naar 010 4361537