Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een rughernia

15 april 2015

Ervaring van Esther

"Na 1,5 jaar met een hernia te hebben gelopen ben ik eindelijk geholpen en heb daarvoor een goede arts uitgezocht en deze vond ik in Dr. Schröder. De operatie is geslaagd en de hernia is succesvol verwijderd."

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

13 april 2015

Ervaring van Özlem Okcu

“Ik merkte meteen na de operatie dat bijna al de pijnen waren verdwenen. Nu een aantal weken later ben ik bijna weer de oude en ben ik zeer blij met deze ingreep.”

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

28 maart 2015

Ervaring van Marco Verdonk

“Na al een hele tijd met pijn in mijn rug gelopen te hebben ben ik uiteindelijk bij de Bergman Clinic terecht gekomen. Achteraf had ik dit veel eerder moeten doen maar ja dat wist ik ook niet."

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

16 maart 2015

Ervaring van Mike Bekker

“Ik had al langer last van pijnuitstraling naar mijn linker arm, Na grondig onderzoeken in het Flevo en DC, werd ik doorverwezen naar Dr.Schröder in Naarden.”

Lees meer

Behandeling van een instabiele wervelkolom

10 maart 2015

Ervaring van Y. van der Laan

“Mijn ervaring met de Bergman Kliniek is heel erg goed. Mijn onderrug is in November vastgezet, en dat is er goed verlopen.”

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

07 maart 2015

Ervaring van I. van der Lee

“Alleen dr. Schröder mag aan mijn wervels komen. Al twee keer eerder ben ik door dr. Schröder geopereerd: in 2011 aan een lage rug hernia en later in dat jaar een spondylodes.”

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

04 maart 2015

Ervaring van Trudi van Dorssen

“Na vier dagen vreselijke pijnen, kon ik gelukkig 12 dagen voor de afgesproken datum worden geopereerd worden aan de stenose. Van tevoren was ik uitgebreid voorgelicht wat er zou gedaan zou worden door Dr. Schröder."

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

04 maart 2015

Ervaring van Ilona

“Na jaren met zware pijn rond te hebben gelopen op aanraden van huisarts bij Bergman Clinics terecht gekomen er werd goed na mijn klachten geluisterd, en op de zelfde dag diverse foto s en mri gemaakt."

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

25 februari 2015

Ervaring van Bert-René le Febre

“Tijdens de behandeling bij Bergman Clinics voelde ik mij op mijn gemak. Iedereen is aardig en heel rustig. Er wordt niet gehaast, maar wachttijd was er bijna niet.”

Lees meer

Behandeling van een instabiele wervelkolom

26 januari 2015

Ervaring van Monique van der Werff

“Precies drie maanden geleden ben ik door Dr. Schröder geopereerd aan een versleten tussenwervel. Er is (via de buik) een cage geplaatst en de wervels op nivo 3-4 zijn vastgezet."

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

12 januari 2015

Ervaring van Ineke Horbach

“Ik ben heel tevreden met de uitgevoerde operatie en de gang van zaken in de Bergman kliniek in Naarden. Met dank aan dr. Schröder. Kundig en vriendelijk personeel, prettige locatie en voorzieningen."

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

04 januari 2015

Ervaring van Jan Kerzaan

“27 november j.l. ben ik geopereerd door dr. Schröder i.v.m. een dubbele wervelkanaalvernauwing in de onderrug. Daarvoor heel veel pijn in de onderrug en flinke uitstraling naar linker boven en onderbeen."

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

16 december 2014

Ervaring van Dick Pronk

“30 oktober j.l. geopereerd door dr. Schröder i.v.m. een wervelkanaalvernauwing in de onderrug. Daarvoor heel veel pijn in de onderrug en uitstraling naar linker bil en -rug."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

15 december 2014

Ervaring van Karen Verheij

"Na een jaar met pijn doorgelopen te hebben, heb ik eindelijk weer mijn leven terug! Direct na de diagnose van de neuroloog kon ik terecht bij dr. Schröder en meteen na de operatie had ik geen enkele pijn meer."

Lees meer

Behandeling van een instabiele wervelkolom

07 mei 2014

Ervaring van T.P. Noordermeer-Sastrowijoto

“10 weken geleden heb ik een spondylodese en stenose operatie ondergaan middels de sextant methode. Vrij snel na de operatie was ik volledig pijn vrij."

Lees meer

Behandeling van een instabiele wervelkolom

05 maart 2014

Ervaring van J. van der Wilk-Erades

“Op 6 februari j.l geopereerd aan een stenose door Dr.Schröder en op 7 februari zonder pijn, blij en vrolijk de kliniek uitgewandeld.Dr.Schröder is voor mij een kanjer.DANK !!"

Lees meer

Behandeling van een instabiele wervelkolom

17 januari 2014

Ervaring van Safiera Hoff

“Op 3 december 2013 ben ik geopereerd aan een verschoven rugwervel en een hernia. De beenpijn was meteen weg. Nu, 6 weken later, kan ik alles weer!”

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de nek

30 november 2013

Ervaring van H. Wallenburg

“Na bedrijfsongeval had ik vanaf 2007 toenemende pijn in nekgebied linkerarm en -been. Diverse keren geweest voor MRI en neurodiagnose in regioziekenhuis. Zou allemaal wel meevallen."

Lees meer

Behandeling van een instabiele wervelkolom

11 november 2013

Ervaring van Tiny Moehring-Miedema

“Na JAREN van rugpijn met uitstraling in het rechter been ben ik geopereerd aan een afgeschoven rugwervel en een zenuw die vele jaren beklemt heeft gezeten!”

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de nek

26 juni 2013

Ervaring van Simon Boiten

“Mijn ervaring met de Bergman Clinics 5 jaar terug ben ik gevallen mijn atlas kolom stond toen scheef mijn manueel therapeut heeft het behandeld en stond toen weer recht."

Lees meer

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
  • Behandeling van een nekhernia

    22 september 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen door dr. Schröder. Alles werd goed uitgelegd en voorbereid. Ook na de operatie kreeg ik een fijn bezoek van hem”

    Lees meer

  • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

    08 september 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Dr. Schröder komt over als een zeer deskundig en zorgvuldig specialist. Hij gaat niet over een nacht ijs, maar beslist op basis van de noodzakelijke informatie of hij gaat opereren.”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    29 augustus 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Al jaren heb ik last van een hernia. Door de zorgverzekeraar werd ik gewezen op de nieuwe PTED behandeling. Een paar uur na de operatie kon ik alweer lopen. ”

    Lees meer

  • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

    18 augustus 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Ik kwam krom de kliniek in en ging rechtop eruit. Ik weet dat wonderdokters niet bestaan, maar dr. Schröder komt aardig in de buurt.”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    30 juni 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    "Ik ben geopereerd door dr. Schröder. Bij mij is een kunstdiscus geplaatst in mijn rug. Moest wel eerst 10 kilo afvallen, maar dat had ik er graag voor over als je alle dagen zo'n pijn hebt."

    Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

  • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

  • 16. You can't always get what you want

  • 15. Aan de grote klok

  • 14. Een goede dokter

Bel voor een consult naar 010 4361537