Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een rughernia

Ik ben een trouwe fan/patiënt van dr. Schröder en de Bergman kliniek in Naarden. In 2012 ben ik door hem geopereerd aan een hernia, in 2014 weer een hernia en daarbij een spondylodese in verband met de kwaliteit van mijn rug. In juni 2019 weer geopereerd aan een hernia, waarbij de beschadigde zenuw werd “geplakt”.

Snel hierna in juli 2019 was opnieuw een operatie noodzakelijk en onvermijdelijk, ik was hiervoor al gewaarschuwd door dr. Schroder. Ik kon niet meer bewegen, alleen nog plat liggen en verging van de pijn, een ziekenhuisopname was noodzakelijk. Deze operatie werd ivm de complexe rugsituatie uitgevoerd door dr. Schröder samen met dr. Wolfs, wervelkolomspecialist. Hierbij is er door de heren o.a. opnieuw een spondylodese uitgevoerd en vastgezet aan de vorige spondylodese. Ook deze 4e complexe operatie werd uitstekend uitgevoerd, beide heren waren zeer tevreden, en niet onbelangrijk, de patiënt ook!

Bij deze wil ik dr. Schröder bedanken voor zijn goede en duidelijke uitleg.

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
  • Behandeling van een rughernia

    16 november 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Ik ben een tevreden patiënt! De PTED methode is echt een aanrader als dat tot de mogelijkheden behoort! Fijn dat dr. Schröder zelf de intake vooraf doet.”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    04 november 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Wonderen bestaan niet, en mensen zijn niet perfect maar dr. Schröder verricht in zijn OK wel perfecte menselijke wonderen!”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    20 oktober 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “In september 2022 ben ik via de PTED methode geholpen aan mijn rughernia door dr. Schröder. Vooraf werd ik telefonisch goed geïnformeerd over de risico's van de operatie.”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    06 oktober 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Ik ben zeer tevreden over het contact met dr. Schröder, de informatieverstrekking en de operatie zelf. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik met veel vertrouwen de operatie in ging.”

    Lees meer

  • Behandeling van een nekhernia

    22 september 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen door dr. Schröder. Alles werd goed uitgelegd en voorbereid. Ook na de operatie kreeg ik een fijn bezoek van hem”

    Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

  • 18. Bergman bedankt!

  • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

  • 16. You can't always get what you want

  • 15. Aan de grote klok

Bel voor een consult naar 010 4361537