Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een rughernia

26 november 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Dr. Schröder is een hele kundige chirurg die je meteen op je gemak stelt. Ook het verplegend personeel is zeer kundig en vriendelijk, waar niets te veel voor was."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

12 november 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Na 2,5 jaar tobben met rugklachten (fysio en later corticosteroiden injectie zonder resultaat), doorverwezen naar dr. Schroder."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

29 oktober 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Na de behandeling door dr. Schröder was ik vrijwel direct volledig klachtenvrij. Door deze ingreep kan ik weer aan sport- en andere activiteiten denken."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

29 oktober 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Ik kon na doorverwijzen van de Neuroloog, dezelfde dag nog terrecht. Erg vriendelijk personeel, dr. Schröder kwam op mij professioneel en zeer bekwaam over."

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de nek

15 oktober 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Dr. Schröder: een no-nonsense arts die zich beroept op de feiten. Alles wat niet relevant is, wuift hij weg. Dit kan misschien wat bot overkomen, maar ik houd er wel van."

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

01 oktober 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Dr. Schröder was fantastisch. Ze loopt inmiddels weer als een kievit en we zijn blij dat alles weer achter de rug is!”

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

17 september 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Na maanden van erge pijn eindelijk verlost door de ingreep van dr. Schroder en mijn leven bijna terug. Inmiddels ben ik bijna 3 weken verder en het revalideren gaat goed."

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

03 september 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“De MRI toonde een lumbale stenose tussen L4 en L5. De zenuw was ernstig bekneld. De neuroloog raadde mij aan om advies te vragen aan een neurochirurg."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

18 augustus 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Uitermate gelukkig met de geboden zorg en operatie. Snel geholpen en met een resultaat wat ervoor zorgt dat ik, met vol vertrouwen, mijn rug kan gebruiken."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

06 augustus 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Dr. Schröder heeft mij mijn leven teruggegeven! Na 10 maanden elke dag pijn, mocht ik op maandag voor een gesprek komen en op donderdag werd ik al geopereerd. Ik werd wakker uit de narcose en de zenuwpijn was weg!"

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

23 juli 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Na een lange zoektocht van 3 jaar, is dr. Schröder degene geweest die mij door een operatie voor een groot deel van mijn klachten heeft bevrijd."

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

09 juli 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Ik ben ben net 2 weken geleden geopereerd door dr. Schröder aan een hernia, net als 2 jaar terug. Beide keren ben ik heel goed geholpen met begeleid.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

25 juni 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Ik heb 11 weken met enorme zenuwpijn in mijn linkerbeen gehad. Zo erg zelfs, dat ik niets kon doen. Deze pijn kwam door een hernia tussen L5 en S1."

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

11 juni 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Op de dag van operatie in Naarden was de opvang perfect geregeld, ik voelde mij direct op mijn gemak."

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

29 mei 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Heel tevreden! Snel geholpen. persoonlijk contact. Ik heb alle vertrouwen in deze kliniek. Ben zelf ook door iemand anders naar deze kliniek verwezen."

Lees meer

Behandeling van een rughernia

30 april 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Ik heb de weken erna best wat napijn gehad en last van mijn zenuwen, maar de ergste pijn was na de operatie weg."

Lees meer

Behandeling van een nekhernia

09 april 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“In een woord geweldig. En niet alleen omdat mijn dubbele nekhernia eindelijk weg is, maar meer omdat ik eindelijk - na veel wachten en van kastje naar de muur gestuurd te zijn - serieus genomen ben.”

Lees meer

Behandeling van een rughernia

02 april 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

"Top ervaring bij dr. Schröder in Naarden! Ik kon heel snel terecht voor ingreep aan L5 S1 hernia na weken behandeling op de rugpoli."

Lees meer

Behandeling van een instabiele wervelkolom

19 maart 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Ik heb 5 jaar met rugklachten gelopen en geen enkele arts wilde mij helpen. Tot ik bij deze arts kwam. Dr. Schröder wilde mij gelijk helpen, omdat het te verhelpen was.”

Lees meer

Behandeling van een kanaalvernauwing in de nek

05 maart 2020

Ervaring van Zorgkaart Nederland

“Na 'helse pijnen' snel gehoord en aansluitend geholpen door dr. Schröder. Het team maakte dat het verblijf zeer aangenaam was, de locatie was een hotel waardig."

Lees meer

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
  • Behandeling van een nekhernia

    22 september 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen door dr. Schröder. Alles werd goed uitgelegd en voorbereid. Ook na de operatie kreeg ik een fijn bezoek van hem”

    Lees meer

  • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

    08 september 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Dr. Schröder komt over als een zeer deskundig en zorgvuldig specialist. Hij gaat niet over een nacht ijs, maar beslist op basis van de noodzakelijke informatie of hij gaat opereren.”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    29 augustus 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Al jaren heb ik last van een hernia. Door de zorgverzekeraar werd ik gewezen op de nieuwe PTED behandeling. Een paar uur na de operatie kon ik alweer lopen. ”

    Lees meer

  • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

    18 augustus 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    “Ik kwam krom de kliniek in en ging rechtop eruit. Ik weet dat wonderdokters niet bestaan, maar dr. Schröder komt aardig in de buurt.”

    Lees meer

  • Behandeling van een rughernia

    30 juni 2022

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    "Ik ben geopereerd door dr. Schröder. Bij mij is een kunstdiscus geplaatst in mijn rug. Moest wel eerst 10 kilo afvallen, maar dat had ik er graag voor over als je alle dagen zo'n pijn hebt."

    Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

  • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

  • 16. You can't always get what you want

  • 15. Aan de grote klok

  • 14. Een goede dokter

Bel voor een consult naar 010 4361537