Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een rughernia

In 2019 ben ik door dr. Schröder op uitstekende wijze aan een nekhernia geopereerd. In mei 2022 kreeg ik beenpijn. Slijmbeursprikjes, foto's heup enz.

Verwezen naar de kliniek dichtbij mijn woonplaats waar ik in 2019 ben geopereerd. Bleek dat dr. Schröder daar niet meer werkt en dat ik maanden op de wachtlijst zou staan. Dr. Schröder op internet opgezocht. Gevonden in het Park Medisch Centrum in Rotterdam. De pijn en uitval aan/van mijn rechterbeen waren toen al zo erg dat ik mijn huisarts gevraagd heb om een andere verwijsbrief naar het Park Medisch Centrum, met name naar dr. Schröder.

Precies 21 dagen na mijn aanmelding heb ik het hele traject van intake tot operatie en verwijderen van dubbele gecompliceerde L4-L5 hernia doorlopen. Onvoorstelbaar kundige, professionele chirurg. Na maanden lijden werd ik om 11.09 uur de OK binnengereden en ik kon dezelfde middag zonder kruk lopend naar de auto. Wonderen bestaan niet, en mensen zijn niet perfect maar dr. Schröder verricht in zijn OK wel perfecte menselijke wonderen!

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  26 januari 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Voor de tweede keer geopereerd door dr. Schröder aan lumbale stenose. Duidelijke en no nonsense arts, heerlijk. Resultaat weer prima!”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  12 januari 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben zeer tevreden over de professionele behandeling, het contact met dr. Schröder en het resultaat. Daarnaast is de PTED-techniek een ware uitkomst: slechts een klein wondje waardoor je relatief snel herstelt.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  15 december 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Erg prettig contact met dr. Schröder. Vooraf tijdens telefonisch consult goede uitleg gehad over de operatie. Toch had ik achteraf nog een vraag en kreeg opnieuw zonder probleem een telefonische afspraak.”

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  01 december 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Dr. Schröder heeft mij vooraf goed de verwachtingen duidelijk gemaakt. Wat helder en duidelijk is overgekomen. Ook na de operatie duidelijk uitleg hoe het is gegaan.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  16 november 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben een tevreden patiënt! De PTED methode is echt een aanrader als dat tot de mogelijkheden behoort! Fijn dat dr. Schröder zelf de intake vooraf doet.”

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 18. Bergman bedankt!

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

Bel voor een consult naar 010 4361537