Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een rughernia

In 2019 ben ik door dr. Schröder op uitstekende wijze aan een nekhernia geopereerd. In mei 2022 kreeg ik beenpijn. Slijmbeursprikjes, foto's heup enz.

Verwezen naar de kliniek dichtbij mijn woonplaats waar ik in 2019 ben geopereerd. Bleek dat dr. Schröder daar niet meer werkt en dat ik maanden op de wachtlijst zou staan. Dr. Schröder op internet opgezocht. Gevonden in het Park Medisch Centrum in Rotterdam. De pijn en uitval aan/van mijn rechterbeen waren toen al zo erg dat ik mijn huisarts gevraagd heb om een andere verwijsbrief naar het Park Medisch Centrum, met name naar dr. Schröder.

Precies 21 dagen na mijn aanmelding heb ik het hele traject van intake tot operatie en verwijderen van dubbele gecompliceerde L4-L5 hernia doorlopen. Onvoorstelbaar kundige, professionele chirurg. Na maanden lijden werd ik om 11.09 uur de OK binnengereden en ik kon dezelfde middag zonder kruk lopend naar de auto. Wonderen bestaan niet, en mensen zijn niet perfect maar dr. Schröder verricht in zijn OK wel perfecte menselijke wonderen!

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een rughernia

  06 juni 2024

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Een enorme opluchting want daarvoor moest ik steeds na 150 meter wandelen stoppen vanwege de pijn. Ook met slapen en draaien in bed geen last meer!”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  08 mei 2024

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Na 5 maanden ernstige last van de rug was de operatie een welkome gelukzalige snelle actie. De operatie is perfect verlopen en het herstelproces heb ik nu zelf in de hand.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  25 april 2024

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Nadat hij zorgvuldig de beelden had bekeken, nam hij de tijd om mij persoonlijk te bellen en de situatie uit te leggen. Ondanks de technische uitdagingen wist hij met de MTD-techniek de operatie succesvol uit te voeren.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  11 april 2024

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Na half uur durende operatie was ik wakker zonder pijn. Dat was een heerlijk gevoel en opluchting dat de operatie was geslaagd!”

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de nek

  25 maart 2024

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Vanaf het eerste moment dat ik bij de heer Schröder op afspraak kwam tot na de operatie en zelfs een paar weken na de operatie perfect geholpen."

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 18. Bergman bedankt!

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

Bel voor een consult naar 010 4361537