Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een rughernia

In 2019 ben ik door dr. Schröder op uitstekende wijze aan een nekhernia geopereerd. In mei 2022 kreeg ik beenpijn. Slijmbeursprikjes, foto's heup enz.

Verwezen naar de kliniek dichtbij mijn woonplaats waar ik in 2019 ben geopereerd. Bleek dat dr. Schröder daar niet meer werkt en dat ik maanden op de wachtlijst zou staan. Dr. Schröder op internet opgezocht. Gevonden in het Park Medisch Centrum in Rotterdam. De pijn en uitval aan/van mijn rechterbeen waren toen al zo erg dat ik mijn huisarts gevraagd heb om een andere verwijsbrief naar het Park Medisch Centrum, met name naar dr. Schröder.

Precies 21 dagen na mijn aanmelding heb ik het hele traject van intake tot operatie en verwijderen van dubbele gecompliceerde L4-L5 hernia doorlopen. Onvoorstelbaar kundige, professionele chirurg. Na maanden lijden werd ik om 11.09 uur de OK binnengereden en ik kon dezelfde middag zonder kruk lopend naar de auto. Wonderen bestaan niet, en mensen zijn niet perfect maar dr. Schröder verricht in zijn OK wel perfecte menselijke wonderen!

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een rughernia

  24 mei 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “De operatie verliep probleemloos, mede dankzij het geweldige team. Nu 3 weken verder: pijnvrij, loop weer recht en geen medicijnen nodig. Kortom, een zeer tevreden patient. Heel veel dank.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  11 mei 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Echt ongekend wat de operatie voor mij heeft betekend, super snel geholpen. Dezelfde dag weer weg en kon weer normaal lopen.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  01 mei 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Dr. Schröder weet een vriendelijke/menselijke, efficiënte en zeer deskundige werkwijze te combineren. Mijn gecompliceerde hernia op een moeilijke plek, heeft hij zeer deskundig ruim twee weken na ons telefonisch consult verholpen.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  13 april 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik vond de operatie 100% meevallen. Heb geen enkele keer tijdens of na de operatie pijn gehad. Alleen wat stijf. Je krijgt een roesje, maar ik heb volledig geslapen tijdens de behandeling, wat ik erg prettig vond.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  30 maart 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Dr. Schröder is een professional. Spreekt in taal die niet medici ook begrijpen en heeft geduld als je vragen hebt.”

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 18. Bergman bedankt!

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

Bel voor een consult naar 010 4361537