Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een rughernia

Op 12 januari 2016 heeft dr. Schröder een spondylodese operatie uitgevoerd bij mij. Vooraf gaand aan deze operatie was ik al 2 maal geopereerd in een regulier ziekenhuis aan een hernia en recidief op dezelfde hoogte L5-S1.

Ik was op 30 jarige leeftijd al 6 jaar bezig met zware rug klachten en uitstralende pijn, klapvoet etc. en door opnieuw een recidief en instabiele wervels klaar voor de 3e en laatste operatie. Mijn kwaliteit van leven was erg achteruit gegaan door de vreselijke pijn en zelfs de zorg voor mijn dochter werd steeds zwaarder en op sommige punten zelfs onmogelijk!

Vanaf het eerste moment dat wij dr. Schröder ontmoetten kregen wij een goed en vertrouwd gevoel! Alles werd ons zeer zorgvuldig uitgelegd... alle mogelijke voordelen van de operatie maar ook zeker de risico's werden goed besproken. De dag van opname werd alles nogmaals door gesproken, en het verplegend personeel heeft uitmuntend voor mij gezorgd! Van de verpleegkundige op de kamer tot de verpleegkundige op de uitslaapkamer.. echt fantastisch!

Inmiddels zijn we een jaar verder en heb ik vandaag mijn laatste controle gehad! Van het begin tot het einde ben ik super begeleid door dr. Schröder.. van na controle, tot tussen tijds email en telefoon contact.. niets is te gek! Nu een jaar later, heb ik mijn leven weer grotendeels terug! Ik slaap weer hele nachten, word weer uitgerust wakker.. maar het aller belangrijkste... ik kan weer genieten van mijn dochter en met haar spelen!

Ik kan iedereen aanraden om naar dr. Schröder te gaan, en mocht het ooit weer nodig zijn (waar ik niet van uit ga) zal ik geen moment twijfelen om direct weer voor dr. Schröder te kiezen!

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  26 januari 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Voor de tweede keer geopereerd door dr. Schröder aan lumbale stenose. Duidelijke en no nonsense arts, heerlijk. Resultaat weer prima!”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  12 januari 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben zeer tevreden over de professionele behandeling, het contact met dr. Schröder en het resultaat. Daarnaast is de PTED-techniek een ware uitkomst: slechts een klein wondje waardoor je relatief snel herstelt.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  15 december 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Erg prettig contact met dr. Schröder. Vooraf tijdens telefonisch consult goede uitleg gehad over de operatie. Toch had ik achteraf nog een vraag en kreeg opnieuw zonder probleem een telefonische afspraak.”

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  01 december 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Dr. Schröder heeft mij vooraf goed de verwachtingen duidelijk gemaakt. Wat helder en duidelijk is overgekomen. Ook na de operatie duidelijk uitleg hoe het is gegaan.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  16 november 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben een tevreden patiënt! De PTED methode is echt een aanrader als dat tot de mogelijkheden behoort! Fijn dat dr. Schröder zelf de intake vooraf doet.”

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 18. Bergman bedankt!

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

Bel voor een consult naar 010 4361537