Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een rughernia

Op 12 januari 2016 heeft dr. Schröder een spondylodese operatie uitgevoerd bij mij. Vooraf gaand aan deze operatie was ik al 2 maal geopereerd in een regulier ziekenhuis aan een hernia en recidief op dezelfde hoogte L5-S1.

Ik was op 30 jarige leeftijd al 6 jaar bezig met zware rug klachten en uitstralende pijn, klapvoet etc. en door opnieuw een recidief en instabiele wervels klaar voor de 3e en laatste operatie. Mijn kwaliteit van leven was erg achteruit gegaan door de vreselijke pijn en zelfs de zorg voor mijn dochter werd steeds zwaarder en op sommige punten zelfs onmogelijk!

Vanaf het eerste moment dat wij dr. Schröder ontmoetten kregen wij een goed en vertrouwd gevoel! Alles werd ons zeer zorgvuldig uitgelegd... alle mogelijke voordelen van de operatie maar ook zeker de risico's werden goed besproken. De dag van opname werd alles nogmaals door gesproken, en het verplegend personeel heeft uitmuntend voor mij gezorgd! Van de verpleegkundige op de kamer tot de verpleegkundige op de uitslaapkamer.. echt fantastisch!

Inmiddels zijn we een jaar verder en heb ik vandaag mijn laatste controle gehad! Van het begin tot het einde ben ik super begeleid door dr. Schröder.. van na controle, tot tussen tijds email en telefoon contact.. niets is te gek! Nu een jaar later, heb ik mijn leven weer grotendeels terug! Ik slaap weer hele nachten, word weer uitgerust wakker.. maar het aller belangrijkste... ik kan weer genieten van mijn dochter en met haar spelen!

Ik kan iedereen aanraden om naar dr. Schröder te gaan, en mocht het ooit weer nodig zijn (waar ik niet van uit ga) zal ik geen moment twijfelen om direct weer voor dr. Schröder te kiezen!

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een rughernia

  24 mei 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “De operatie verliep probleemloos, mede dankzij het geweldige team. Nu 3 weken verder: pijnvrij, loop weer recht en geen medicijnen nodig. Kortom, een zeer tevreden patient. Heel veel dank.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  11 mei 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Echt ongekend wat de operatie voor mij heeft betekend, super snel geholpen. Dezelfde dag weer weg en kon weer normaal lopen.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  01 mei 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Dr. Schröder weet een vriendelijke/menselijke, efficiënte en zeer deskundige werkwijze te combineren. Mijn gecompliceerde hernia op een moeilijke plek, heeft hij zeer deskundig ruim twee weken na ons telefonisch consult verholpen.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  13 april 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik vond de operatie 100% meevallen. Heb geen enkele keer tijdens of na de operatie pijn gehad. Alleen wat stijf. Je krijgt een roesje, maar ik heb volledig geslapen tijdens de behandeling, wat ik erg prettig vond.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  30 maart 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Dr. Schröder is een professional. Spreekt in taal die niet medici ook begrijpen en heeft geduld als je vragen hebt.”

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 18. Bergman bedankt!

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

Bel voor een consult naar 010 4361537