Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een rughernia

Op 12 januari 2016 heeft dr. Schröder een spondylodese operatie uitgevoerd bij mij. Vooraf gaand aan deze operatie was ik al 2 maal geopereerd in een regulier ziekenhuis aan een hernia en recidief op dezelfde hoogte L5-S1.

Ik was op 30 jarige leeftijd al 6 jaar bezig met zware rug klachten en uitstralende pijn, klapvoet etc. en door opnieuw een recidief en instabiele wervels klaar voor de 3e en laatste operatie. Mijn kwaliteit van leven was erg achteruit gegaan door de vreselijke pijn en zelfs de zorg voor mijn dochter werd steeds zwaarder en op sommige punten zelfs onmogelijk!

Vanaf het eerste moment dat wij dr. Schröder ontmoetten kregen wij een goed en vertrouwd gevoel! Alles werd ons zeer zorgvuldig uitgelegd... alle mogelijke voordelen van de operatie maar ook zeker de risico's werden goed besproken. De dag van opname werd alles nogmaals door gesproken, en het verplegend personeel heeft uitmuntend voor mij gezorgd! Van de verpleegkundige op de kamer tot de verpleegkundige op de uitslaapkamer.. echt fantastisch!

Inmiddels zijn we een jaar verder en heb ik vandaag mijn laatste controle gehad! Van het begin tot het einde ben ik super begeleid door dr. Schröder.. van na controle, tot tussen tijds email en telefoon contact.. niets is te gek! Nu een jaar later, heb ik mijn leven weer grotendeels terug! Ik slaap weer hele nachten, word weer uitgerust wakker.. maar het aller belangrijkste... ik kan weer genieten van mijn dochter en met haar spelen!

Ik kan iedereen aanraden om naar dr. Schröder te gaan, en mocht het ooit weer nodig zijn (waar ik niet van uit ga) zal ik geen moment twijfelen om direct weer voor dr. Schröder te kiezen!

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een nekhernia

  22 september 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen door dr. Schröder. Alles werd goed uitgelegd en voorbereid. Ook na de operatie kreeg ik een fijn bezoek van hem”

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  08 september 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Dr. Schröder komt over als een zeer deskundig en zorgvuldig specialist. Hij gaat niet over een nacht ijs, maar beslist op basis van de noodzakelijke informatie of hij gaat opereren.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  29 augustus 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Al jaren heb ik last van een hernia. Door de zorgverzekeraar werd ik gewezen op de nieuwe PTED behandeling. Een paar uur na de operatie kon ik alweer lopen. ”

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  18 augustus 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik kwam krom de kliniek in en ging rechtop eruit. Ik weet dat wonderdokters niet bestaan, maar dr. Schröder komt aardig in de buurt.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  30 juni 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  "Ik ben geopereerd door dr. Schröder. Bij mij is een kunstdiscus geplaatst in mijn rug. Moest wel eerst 10 kilo afvallen, maar dat had ik er graag voor over als je alle dagen zo'n pijn hebt."

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

 • 14. Een goede dokter

Bel voor een consult naar 010 4361537