Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een instabiele wervelkolom

Leeftijd: 68 jaar

Na JAREN van rugpijn met uitstraling in het rechter been ben ik geopereerd aan een afgeschoven rugwervel en een zenuw die vele jaren beklemt heeft gezeten!

Na zoveel jaren dokteren en bij pijn poli,s gelopen te hebben en morfine pleisters gebruikt maar niets hielp ,ben ik via een gepensioneerd neurochirurg Dr Bongartz geattendeerd om naar D'r Schröder te gaan daar deze voor mijn klachten wat kon betekenen volgens hem. Wat ben ik hem daar dankbaar voor, heb meteen op korte termijn een afspraak kunnen maken met d'r Schröder en inderdaad deze legde mij precies uit wat er aan de hand was en dat hij mij kon opereren!

Ik had meteen een goed gevoel over de uitleg van wat hij zou uitvoeren en hoe ik verder na de operatie zou herstellen en wat ik verwachten kon alles was heel duidelijk ! Daar kunnen andere artsen nog wat van leren! Ik ben dan ook 1 Oktober geopereerd en zag er erg tegenop daar het toch een zware operatie was maar het is het waard geweest natuurlijk kon ik niet rekenen dat ik meteen pijn vrij zou zijn daar had ik te lang mee doorgelopen JAREN!

Maar ben nu 6 weken verder en hoera mijn been doet na zoveel jaren eens niet meer zoveel pijn ! Ik moet verder nog geduld hebben maar ik zie weer licht aan de horizon!

Ik heb deze kliniek hoog in het vaandel staan want het is een top ervaring geweest wat een personeel loopt daar rond!

En Dr. Schröder wat een perfectionist ! Chapeau!!!!! ik zal het aan een ieder aan bevelen !BEDANKT. Bedankt en nog eens Bedankt

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een nekhernia

  22 september 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen door dr. Schröder. Alles werd goed uitgelegd en voorbereid. Ook na de operatie kreeg ik een fijn bezoek van hem”

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  08 september 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Dr. Schröder komt over als een zeer deskundig en zorgvuldig specialist. Hij gaat niet over een nacht ijs, maar beslist op basis van de noodzakelijke informatie of hij gaat opereren.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  29 augustus 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Al jaren heb ik last van een hernia. Door de zorgverzekeraar werd ik gewezen op de nieuwe PTED behandeling. Een paar uur na de operatie kon ik alweer lopen. ”

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  18 augustus 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik kwam krom de kliniek in en ging rechtop eruit. Ik weet dat wonderdokters niet bestaan, maar dr. Schröder komt aardig in de buurt.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  30 juni 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  "Ik ben geopereerd door dr. Schröder. Bij mij is een kunstdiscus geplaatst in mijn rug. Moest wel eerst 10 kilo afvallen, maar dat had ik er graag voor over als je alle dagen zo'n pijn hebt."

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

 • 14. Een goede dokter

Bel voor een consult naar 010 4361537