Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een nekhernia

Leeftijd: 44 jaar

Na maandenlang met een zeer pijnlijke nekhernia te hebben rondgelopen ben ik op aanraden van een bedrijfsarts bij de Bergman Clinics terechtgekomen.

Had ik dit maar eerder gedaan. Door neurochirurg dr. M. Schröder ben ik zeer snel geopereerd. Mijn ervaringen zijn uitermate positief. Vooraf werd alles door de chirurg duidelijk, eerlijk en zonder flauwekul uitgelegd en 2 weken later vond de operatie plaats. Iedereen die hierbij betrokken was, van anesthesie tot verplegend personeel zijn ontzettend aardig, waak- en zorgzaam.

Het verblijf in mijn geval voor 1 nacht is prima, het eten is lekker en de kamer is comfortabel. Echter het allerbelangrijkste, de operatie, is hartstikke goed gegaan. Inmiddels na 3 weken nog maar weinig pijn als ik mij maar hou aan wat de dokter heeft gezegd. De hechting is een waar kunstwerkje, prachtig onderhuids gedaan.

Hulde aan dr. Schröder en de Bergman Clinics Naarden, ik ben hen ontzettend dankbaar en ik raad iedereen aan om met een hernia naar dr. Schröder te gaan.

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een rughernia

  24 mei 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “De operatie verliep probleemloos, mede dankzij het geweldige team. Nu 3 weken verder: pijnvrij, loop weer recht en geen medicijnen nodig. Kortom, een zeer tevreden patient. Heel veel dank.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  11 mei 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Echt ongekend wat de operatie voor mij heeft betekend, super snel geholpen. Dezelfde dag weer weg en kon weer normaal lopen.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  01 mei 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Dr. Schröder weet een vriendelijke/menselijke, efficiënte en zeer deskundige werkwijze te combineren. Mijn gecompliceerde hernia op een moeilijke plek, heeft hij zeer deskundig ruim twee weken na ons telefonisch consult verholpen.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  13 april 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik vond de operatie 100% meevallen. Heb geen enkele keer tijdens of na de operatie pijn gehad. Alleen wat stijf. Je krijgt een roesje, maar ik heb volledig geslapen tijdens de behandeling, wat ik erg prettig vond.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  30 maart 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Dr. Schröder is een professional. Spreekt in taal die niet medici ook begrijpen en heeft geduld als je vragen hebt.”

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 18. Bergman bedankt!

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

Bel voor een consult naar 010 4361537