Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een nekhernia

Leeftijd: 44 jaar

Na maandenlang met een zeer pijnlijke nekhernia te hebben rondgelopen ben ik op aanraden van een bedrijfsarts bij de Bergman Clinics terechtgekomen.

Had ik dit maar eerder gedaan. Door neurochirurg dr. M. Schröder ben ik zeer snel geopereerd. Mijn ervaringen zijn uitermate positief. Vooraf werd alles door de chirurg duidelijk, eerlijk en zonder flauwekul uitgelegd en 2 weken later vond de operatie plaats. Iedereen die hierbij betrokken was, van anesthesie tot verplegend personeel zijn ontzettend aardig, waak- en zorgzaam.

Het verblijf in mijn geval voor 1 nacht is prima, het eten is lekker en de kamer is comfortabel. Echter het allerbelangrijkste, de operatie, is hartstikke goed gegaan. Inmiddels na 3 weken nog maar weinig pijn als ik mij maar hou aan wat de dokter heeft gezegd. De hechting is een waar kunstwerkje, prachtig onderhuids gedaan.

Hulde aan dr. Schröder en de Bergman Clinics Naarden, ik ben hen ontzettend dankbaar en ik raad iedereen aan om met een hernia naar dr. Schröder te gaan.

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een rughernia

  16 november 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben een tevreden patiënt! De PTED methode is echt een aanrader als dat tot de mogelijkheden behoort! Fijn dat dr. Schröder zelf de intake vooraf doet.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  04 november 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Wonderen bestaan niet, en mensen zijn niet perfect maar dr. Schröder verricht in zijn OK wel perfecte menselijke wonderen!”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  20 oktober 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “In september 2022 ben ik via de PTED methode geholpen aan mijn rughernia door dr. Schröder. Vooraf werd ik telefonisch goed geïnformeerd over de risico's van de operatie.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  06 oktober 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben zeer tevreden over het contact met dr. Schröder, de informatieverstrekking en de operatie zelf. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik met veel vertrouwen de operatie in ging.”

  Lees meer

 • Behandeling van een nekhernia

  22 september 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen door dr. Schröder. Alles werd goed uitgelegd en voorbereid. Ook na de operatie kreeg ik een fijn bezoek van hem”

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 18. Bergman bedankt!

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

Bel voor een consult naar 010 4361537