Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een nekhernia

Leeftijd: 54 jaar

Na bijna 10 maanden "in behandeling" te zijn geweest bij het CWZ, hier na de zoveelste pijnblokkade gestopt, mijn dossier opgevraagd en gaan Googlen. Terecht gekomen op de site van de Bergmankliniek en hier de recensies, en met name die van dr. Schröder, gelezen. Dit gaf vertrouwen!

Zorgverzekeraar gecheckt, gebeld, afspraak gemaakt en me verbaasd! Verbaasd over de efficiëntie, de daadkracht, de zorg, de snelheid en de kwaliteit van handelen! Echt, als hier iemand zegt, "ik bel je terug tussen 10 en 11", wordt je zowaar terug gebeld! Nee geintje, maar om even aan te geven, bij het CWZ was ik na mijn eerste doorverwijzing, 9 weken verder voordat ik een intake, een MRI en een uitslag had. Ditzelfde traject heb ik bij deze kliniek in 1 dag!!!! gedaan en, als ikzelf had gekund, was ik 1 week later al geopereerd geweest. Door omstandigheden mijnerzijds heeft deze operatie toen nog 14 dagen op zich laten wachten maar dan nog, binnen 1 maand weer geopereerd en thuis! Hier is geen tekort aan handen aan het bed, hier is wel tijd voor een gesprekje met de verpleging, hier is tijd voor goede uitleg en antwoord op vragen. Gewoon Chapeau!

Dit tevens voor dr. Schröder zelf, de simpelheid van de uitleg van het probleem en wat het resultaat van een operatie zal zijn: "je moet het zien alsof je met je vinger tussen de deur zit en deze wordt dichtgeklemd, alles wat ik voor je kan doen is de deur openen". "Hoe je vinger daarop zal gaan reageren kan ik niet voorspellen en is afhankelijk van mogelijke beschadiging in je vinger". "kan zijn dat direct nadat ik de deur heb open gemaakt, de pijn weg is, kan zijn dat de pijn nog even erger wordt na openen doordat er een zwelling optreed die weer langzaam gaat afnemen, kan zijn dat de pijn gelijk blijft en heel langzaam verminderd en kan het kan zelfs zo zijn dat er geen verandering in de pijn komt doordat de vinger, of in jou geval je zenuw, te erg beschadigd is. Hoe simpel kan het zijn!

Beste dr. Schröder en alle medewerkers van deze kliniek waar ik mee kennis heb mogen maken; BEDANKT!

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een rughernia

  24 mei 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “De operatie verliep probleemloos, mede dankzij het geweldige team. Nu 3 weken verder: pijnvrij, loop weer recht en geen medicijnen nodig. Kortom, een zeer tevreden patient. Heel veel dank.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  11 mei 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Echt ongekend wat de operatie voor mij heeft betekend, super snel geholpen. Dezelfde dag weer weg en kon weer normaal lopen.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  01 mei 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Dr. Schröder weet een vriendelijke/menselijke, efficiënte en zeer deskundige werkwijze te combineren. Mijn gecompliceerde hernia op een moeilijke plek, heeft hij zeer deskundig ruim twee weken na ons telefonisch consult verholpen.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  13 april 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik vond de operatie 100% meevallen. Heb geen enkele keer tijdens of na de operatie pijn gehad. Alleen wat stijf. Je krijgt een roesje, maar ik heb volledig geslapen tijdens de behandeling, wat ik erg prettig vond.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  30 maart 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Dr. Schröder is een professional. Spreekt in taal die niet medici ook begrijpen en heeft geduld als je vragen hebt.”

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 18. Bergman bedankt!

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

Bel voor een consult naar 010 4361537