Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een nekhernia

Leeftijd: 54 jaar

Na bijna 10 maanden "in behandeling" te zijn geweest bij het CWZ, hier na de zoveelste pijnblokkade gestopt, mijn dossier opgevraagd en gaan Googlen. Terecht gekomen op de site van de Bergmankliniek en hier de recensies, en met name die van dr. Schröder, gelezen. Dit gaf vertrouwen!

Zorgverzekeraar gecheckt, gebeld, afspraak gemaakt en me verbaasd! Verbaasd over de efficiëntie, de daadkracht, de zorg, de snelheid en de kwaliteit van handelen! Echt, als hier iemand zegt, "ik bel je terug tussen 10 en 11", wordt je zowaar terug gebeld! Nee geintje, maar om even aan te geven, bij het CWZ was ik na mijn eerste doorverwijzing, 9 weken verder voordat ik een intake, een MRI en een uitslag had. Ditzelfde traject heb ik bij deze kliniek in 1 dag!!!! gedaan en, als ikzelf had gekund, was ik 1 week later al geopereerd geweest. Door omstandigheden mijnerzijds heeft deze operatie toen nog 14 dagen op zich laten wachten maar dan nog, binnen 1 maand weer geopereerd en thuis! Hier is geen tekort aan handen aan het bed, hier is wel tijd voor een gesprekje met de verpleging, hier is tijd voor goede uitleg en antwoord op vragen. Gewoon Chapeau!

Dit tevens voor dr. Schröder zelf, de simpelheid van de uitleg van het probleem en wat het resultaat van een operatie zal zijn: "je moet het zien alsof je met je vinger tussen de deur zit en deze wordt dichtgeklemd, alles wat ik voor je kan doen is de deur openen". "Hoe je vinger daarop zal gaan reageren kan ik niet voorspellen en is afhankelijk van mogelijke beschadiging in je vinger". "kan zijn dat direct nadat ik de deur heb open gemaakt, de pijn weg is, kan zijn dat de pijn nog even erger wordt na openen doordat er een zwelling optreed die weer langzaam gaat afnemen, kan zijn dat de pijn gelijk blijft en heel langzaam verminderd en kan het kan zelfs zo zijn dat er geen verandering in de pijn komt doordat de vinger, of in jou geval je zenuw, te erg beschadigd is. Hoe simpel kan het zijn!

Beste dr. Schröder en alle medewerkers van deze kliniek waar ik mee kennis heb mogen maken; BEDANKT!

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een nekhernia

  22 september 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen door dr. Schröder. Alles werd goed uitgelegd en voorbereid. Ook na de operatie kreeg ik een fijn bezoek van hem”

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  08 september 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Dr. Schröder komt over als een zeer deskundig en zorgvuldig specialist. Hij gaat niet over een nacht ijs, maar beslist op basis van de noodzakelijke informatie of hij gaat opereren.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  29 augustus 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Al jaren heb ik last van een hernia. Door de zorgverzekeraar werd ik gewezen op de nieuwe PTED behandeling. Een paar uur na de operatie kon ik alweer lopen. ”

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  18 augustus 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik kwam krom de kliniek in en ging rechtop eruit. Ik weet dat wonderdokters niet bestaan, maar dr. Schröder komt aardig in de buurt.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  30 juni 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  "Ik ben geopereerd door dr. Schröder. Bij mij is een kunstdiscus geplaatst in mijn rug. Moest wel eerst 10 kilo afvallen, maar dat had ik er graag voor over als je alle dagen zo'n pijn hebt."

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

 • 14. Een goede dokter

Bel voor een consult naar 010 4361537