Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

Leeftijd: 47 jaar

Na al een hele tijd met pijn in mijn rug gelopen te hebben ben ik uiteindelijk bij de Bergman Clinic terecht gekomen. Achteraf had ik dit veel eerder moeten doen maar ja dat wist ik ook niet. Ik ben de eerste keer geweest op maandag 9 maart bij Dr. Schröder. Dit was gelijk een goed en verhelderend gesprek, een arts die naar je luistert dat had ik de laatste tijd in het ziekenhuis niet meegemaakt. En tot mijn verbazing kon ik al een week later geopereerd worden. De dag van de operatie werd ik goed ontvangen en naar mijn kamer gebracht een 1 persoonskamer wat een luxe. 's midags om een uur of 2 geopereerd en daarna was gelijk de pijn in mijn benen weg , wat een weelde. Nu ben ik nog aan het herstellen maar dat gaat hartstikke goed ik heb alleen nog wat pijn bij de wond maar dat komt wel goed. Ik ga er van uit dat ik weer helemaal de oude wordt en wil bij deze Dr. Schröder en zijn hele team bedanken voor alles.Ik zal jullie zeker aanbevelen. Jullie zijn in 1 woord TOP bedankt.

Gr. Marco

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een rughernia

  30 juni 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  "Ik ben geopereerd door dr. Schröder. Bij mij is een kunstdiscus geplaatst in mijn rug. Moest wel eerst 10 kilo afvallen, maar dat had ik er graag voor over als je alle dagen zo'n pijn hebt."

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  16 juni 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Gisteren geopereerd aan mijn rug. Ik zag er erg tegen op, maar werd door de dokter gerustgesteld. Ik ben super blij dat ik voor deze chirurg gekozen heb.”

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  02 juni 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Op 9 mei had ik de ingreep en na ongeveer twee weken was er een duidelijke verbetering merkbaar. Dr. Schröder is begeleidend en geeft duidelijk advies.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  19 mei 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Een zeer vakkundig chirurg die voor de operatie duidelijk aangeeft wat de kans van slagen is. De chirurg is duidelijk en bondig in zijn uitleg en zegt ook eerlijk dat hij geen wonderen kan verrichten.”

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  11 mei 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Kundige chirurg die eerlijk vertelt wat de risico's zijn. Duidelijk in de uitleg wat er moet gebeuren en wat het natraject in de praktijk betekent.”

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

 • 14. Een goede dokter

Bel voor een consult naar 010 4361537