Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een kanaalvernauwing in de nek

Leeftijd: 46 jaar

Mijn ervaring met de Bergman Clinics 5 jaar terug ben ik gevallen mijn atlas kolom stond toen scheef mijn manueel therapeut heeft het behandeld en stond toen weer recht . vanaf die tijd heb ik uitval in mijn rechterbeen en het leek als of ik dronken was als ik liep.

Heb een MRI scan laten maken de neuroloog zag wel iets maar daar kwam mijn raar loopje niet van. heb toen een second opinie laten doen bij de bergman clinic bij dr: Van den Doel hij deed een testje en bekeek de MRI scan en hij wist wat er aan de hand was, hij stuurde mij door naar neurochirurg dr. Schröder die vertelde mij dat mijn ruggenmerg niet helemaal omringd was met hersenvocht. Als ik hier mee door was gelopen had ik kans gemaakt op een gedeeltelijke of gehele dwarslaesie.

De neurochirurg heeft mij 11-06-2013 geopereerd toen ik van de operatie kamer kwam had ik ineens kracht in mijn rechter hand ,ik dacht dat ik last van fibromyalgie had ,nee dus ook een gevolg van mijn nek ,mijn rechterbeen kon ik direct weer omhoog doen net als mijn linker been ,voorheen 20 cm omhoog en verder niet . de volgende dag mocht ik naar huis kon direct weer normaal lopen.

Mijn complimenten aan de gehele team van de bergman clinicen speciaal aan dr. Van den Doel en dr Schröder.

Groetjes van paars en groen

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een rughernia

  24 mei 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “De operatie verliep probleemloos, mede dankzij het geweldige team. Nu 3 weken verder: pijnvrij, loop weer recht en geen medicijnen nodig. Kortom, een zeer tevreden patient. Heel veel dank.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  11 mei 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Echt ongekend wat de operatie voor mij heeft betekend, super snel geholpen. Dezelfde dag weer weg en kon weer normaal lopen.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  01 mei 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Dr. Schröder weet een vriendelijke/menselijke, efficiënte en zeer deskundige werkwijze te combineren. Mijn gecompliceerde hernia op een moeilijke plek, heeft hij zeer deskundig ruim twee weken na ons telefonisch consult verholpen.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  13 april 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik vond de operatie 100% meevallen. Heb geen enkele keer tijdens of na de operatie pijn gehad. Alleen wat stijf. Je krijgt een roesje, maar ik heb volledig geslapen tijdens de behandeling, wat ik erg prettig vond.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  30 maart 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Dr. Schröder is een professional. Spreekt in taal die niet medici ook begrijpen en heeft geduld als je vragen hebt.”

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 18. Bergman bedankt!

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

Bel voor een consult naar 010 4361537