Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een kanaalvernauwing in de nek

Leeftijd: 46 jaar

Mijn ervaring met de Bergman Clinics 5 jaar terug ben ik gevallen mijn atlas kolom stond toen scheef mijn manueel therapeut heeft het behandeld en stond toen weer recht . vanaf die tijd heb ik uitval in mijn rechterbeen en het leek als of ik dronken was als ik liep.

Heb een MRI scan laten maken de neuroloog zag wel iets maar daar kwam mijn raar loopje niet van. heb toen een second opinie laten doen bij de bergman clinic bij dr: Van den Doel hij deed een testje en bekeek de MRI scan en hij wist wat er aan de hand was, hij stuurde mij door naar neurochirurg dr. Schröder die vertelde mij dat mijn ruggenmerg niet helemaal omringd was met hersenvocht. Als ik hier mee door was gelopen had ik kans gemaakt op een gedeeltelijke of gehele dwarslaesie.

De neurochirurg heeft mij 11-06-2013 geopereerd toen ik van de operatie kamer kwam had ik ineens kracht in mijn rechter hand ,ik dacht dat ik last van fibromyalgie had ,nee dus ook een gevolg van mijn nek ,mijn rechterbeen kon ik direct weer omhoog doen net als mijn linker been ,voorheen 20 cm omhoog en verder niet . de volgende dag mocht ik naar huis kon direct weer normaal lopen.

Mijn complimenten aan de gehele team van de bergman clinicen speciaal aan dr. Van den Doel en dr Schröder.

Groetjes van paars en groen

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een rughernia

  11 april 2024

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Na half uur durende operatie was ik wakker zonder pijn. Dat was een heerlijk gevoel en opluchting dat de operatie was geslaagd!”

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de nek

  25 maart 2024

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Vanaf het eerste moment dat ik bij de heer Schröder op afspraak kwam tot na de operatie en zelfs een paar weken na de operatie perfect geholpen."

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  14 maart 2024

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Een wonder geschiede: ik kon opeens weer lopen en de trap op en af alsof er nooit iets gebeurd was. Niet 99% maar 100% compleet genezen!”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  29 februari 2024

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Een goede chirurg kan niet alleen goed opereren maar kan ook goed communiceren en luisteren, en dat doet dr. Schröder zeker!”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  15 februari 2024

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Na de operatie heb ik vrijwel geen pijn meer ervaren. Ik kan inmiddels weer rustig de gebruikelijke bezigheden oppakken en werken aan mijn herstel.”

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 18. Bergman bedankt!

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

Bel voor een consult naar 010 4361537