Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een kanaalvernauwing in de nek

Leeftijd: 60 jaar

Vanwege de lange wachttijd in het reguliere ziekenhuis naar de Bergman clinic gegaan. Op een maandag eerste consult bij de neuroloog die mij doorstuurde naar neurochirurg Dr. Schröder. De woensdag daarna kon ik al terecht.

Na een goed gesprek met dr. Schröder over wat hij voor mij kon doen een afspraak gemaakt voor een MRI wat al de woensdag daarna kon plaatsvinden. Nadat de MRI was gemaakt heb ik een heel goed gesprek gehad met Dr. Schröder waarin hij mij heel duidelijk heeft uitgelegd hoe en wat hij voor mij kon doen en wat de eventuele risico's daarvan waren. Ik heb toen besloten om mij te laten opereren wat al die dinsdag daarna heeft plaatsgevonden.

Na de operatie was mijn pijn in arm en nek zo goed als verdwenen. Ik werd die dag en nacht na de operatie heel goed verzorgd op de verpleegafdeling door vriendelijke en deskundige verpleegsters. De volgende dag naar huis. Het gaat inmiddels veel beter met me,weinig of geen pijn meer. Had ik maar eerder naar de Berman clinic gegaan.

Dr. Schröder en Uw team BEDANKT!!!!!!!

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een rughernia

  06 juni 2024

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Een enorme opluchting want daarvoor moest ik steeds na 150 meter wandelen stoppen vanwege de pijn. Ook met slapen en draaien in bed geen last meer!”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  08 mei 2024

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Na 5 maanden ernstige last van de rug was de operatie een welkome gelukzalige snelle actie. De operatie is perfect verlopen en het herstelproces heb ik nu zelf in de hand.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  25 april 2024

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Nadat hij zorgvuldig de beelden had bekeken, nam hij de tijd om mij persoonlijk te bellen en de situatie uit te leggen. Ondanks de technische uitdagingen wist hij met de MTD-techniek de operatie succesvol uit te voeren.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  11 april 2024

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Na half uur durende operatie was ik wakker zonder pijn. Dat was een heerlijk gevoel en opluchting dat de operatie was geslaagd!”

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de nek

  25 maart 2024

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Vanaf het eerste moment dat ik bij de heer Schröder op afspraak kwam tot na de operatie en zelfs een paar weken na de operatie perfect geholpen."

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 18. Bergman bedankt!

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

Bel voor een consult naar 010 4361537