Nederlandse websiteEnglish website

Behandeling van een kanaalvernauwing in de nek

Leeftijd: 60 jaar

Vanwege de lange wachttijd in het reguliere ziekenhuis naar de Bergman clinic gegaan. Op een maandag eerste consult bij de neuroloog die mij doorstuurde naar neurochirurg Dr. Schröder. De woensdag daarna kon ik al terecht.

Na een goed gesprek met dr. Schröder over wat hij voor mij kon doen een afspraak gemaakt voor een MRI wat al de woensdag daarna kon plaatsvinden. Nadat de MRI was gemaakt heb ik een heel goed gesprek gehad met Dr. Schröder waarin hij mij heel duidelijk heeft uitgelegd hoe en wat hij voor mij kon doen en wat de eventuele risico's daarvan waren. Ik heb toen besloten om mij te laten opereren wat al die dinsdag daarna heeft plaatsgevonden.

Na de operatie was mijn pijn in arm en nek zo goed als verdwenen. Ik werd die dag en nacht na de operatie heel goed verzorgd op de verpleegafdeling door vriendelijke en deskundige verpleegsters. De volgende dag naar huis. Het gaat inmiddels veel beter met me,weinig of geen pijn meer. Had ik maar eerder naar de Berman clinic gegaan.

Dr. Schröder en Uw team BEDANKT!!!!!!!

Patiënten aan het woord

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet geopereerd zijn.

Lees hiernaast een aantal reacties van patiënten die behandeld zijn door dr. Schröder.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • Behandeling van een nekhernia

  22 september 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen door dr. Schröder. Alles werd goed uitgelegd en voorbereid. Ook na de operatie kreeg ik een fijn bezoek van hem”

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  08 september 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Dr. Schröder komt over als een zeer deskundig en zorgvuldig specialist. Hij gaat niet over een nacht ijs, maar beslist op basis van de noodzakelijke informatie of hij gaat opereren.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  29 augustus 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Al jaren heb ik last van een hernia. Door de zorgverzekeraar werd ik gewezen op de nieuwe PTED behandeling. Een paar uur na de operatie kon ik alweer lopen. ”

  Lees meer

 • Behandeling van een kanaalvernauwing in de onderrug

  18 augustus 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  “Ik kwam krom de kliniek in en ging rechtop eruit. Ik weet dat wonderdokters niet bestaan, maar dr. Schröder komt aardig in de buurt.”

  Lees meer

 • Behandeling van een rughernia

  30 juni 2022

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  "Ik ben geopereerd door dr. Schröder. Bij mij is een kunstdiscus geplaatst in mijn rug. Moest wel eerst 10 kilo afvallen, maar dat had ik er graag voor over als je alle dagen zo'n pijn hebt."

  Lees meer

Volgende

100% verzekerde zorg

Alle behandelingen, die dr. Schröder bij u verricht, worden vergoed door uw verzekering. Dat geldt voor de diagnosen: nekhernia, rughernia (incl. PTED) en wervelkanaal vernauwing in de rug en nek (kanaalstenose).

Lees meer

Dr. Schröder aan het woord

Dr. Schröder plaatst regelmatig nieuwe artikelen op zijn blog. Klik op de onderstaande link en lees alle blogs omtrent nek- en rugaandoeningen, neurochirurgie en andere wetenswaardigheden.

Bekijk alle blogs

 • 17. Nieuwe operatietechniek voor rughernia’s goedgekeurd!

 • 16. You can't always get what you want

 • 15. Aan de grote klok

 • 14. Een goede dokter

Bel voor een consult naar 010 4361537