Behandeling van een instabiele wervelkolom

Afgelopen dinsdag 12 januari ben ik geopereerd door dr. Schröder in de Bergman kliniek te Naarden (Spondylodese operatie). Vanaf het eerste bezoek aan de kliniek, tot aan de operatie zelf is alles heel duidelijk uitgelegd. De verwachtingen maar ook de mogelijke complicaties, niets werd overgeslagen!

De dag van de operatie werd ik zeer hartelijk ontvangen door het verplegend personeel. De kamers hebben meer weg van een hotel dan een ziekenhuis kamer.. Echt een verademing! Zeker ook het feit dat je een eenpersoons kamer krijgt met eigen badkamer, iets wat na een operatie heerlijk is om in alle rust bij te kunnen komen!

Na de operatie werd ik fantastisch verzorgd op de verkoeverkamer! Niets is teveel om het je zo aangenaam mogelijk te maken! De dames die hier werken verdienen echt een dikke pluim! Ook na de operatie eenmaal terug op mijn kamer stonden het verplegend personeel en de fysio therapeuten direct weer voor mij klaar om het mij zo aangenaam mogelijk te maken, ook voor hun is niets te veel en nemen echt de tijd voor je!

Al met al heb ik het hele traject van poli afspraak tot ontslag na de operatie als zeer prettig ervaren! De resultaten van de operatie zijn na een krappe week uiteraard moeilijk te beoordelen maar dat Dr. Schröder en zijn team fantastisch zijn lijkt mij duidelijk!

Terug naar alle ervaringen

Deel deze pagina