Behandeling van een rughernia

Na jaren van het kastje naar de muur te zijn gestuurd ben ik via internet terecht gekomen bij Bergman Kliniek. Daar via de neuroloog terecht gekomen bij dr. Schröder. Eindelijk een oplossing voor mijn rugklachten door een operatie. Duidelijke uitleg. Prettig is de website van dr. Schröder. Hier kon ik heel duidelijk lezen wat mij te wachten stond tijdens en na de operatie. Alles klopt. Het enige wat ik gemist heb is het telefonisch contact met dr. Schröder 2 weken na de operatie ;-).

Na de operatie heeft het wel even geduurd voordat ik weer op aarde landde. Maar er was mij ook verteld dat het een zware operatie was. Toen ik mij eenmaal beter voelde merkte ik dat ik veel rechterop stond en dat de pijn in mijn onderrug en been weg was. Heel onwerkelijk. Nu 6 weken later heb ik alleen nog wat pijn aan van de littekens en spieren. Ook dat was verteld en het gaat steeds beter.

Ik kijk er naar uit de dingen te kunnen doen die ik al die jaren door de rijgpijn niet meer kon (wandelen, kamperen, skiën, normaal het huishouden).

Heel erg bedankt, dr. Schröder!

Terug naar alle ervaringen

Deel deze pagina