Behandeling van een kanaalvernauwing in de nek

Leeftijd: 46 jaar

Mijn ervaring met de Bergman Clinics 5 jaar terug ben ik gevallen mijn atlas kolom stond toen scheef mijn manueel therapeut heeft het behandeld en stond toen weer recht . vanaf die tijd heb ik uitval in mijn rechterbeen en het leek als of ik dronken was als ik liep.

Heb een MRI scan laten maken de neuroloog zag wel iets maar daar kwam mijn raar loopje niet van. heb toen een second opinie laten doen bij de bergman clinic bij dr: Van den Doel hij deed een testje en bekeek de MRI scan en hij wist wat er aan de hand was, hij stuurde mij door naar neurochirurg dr. Schröder die vertelde mij dat mijn ruggenmerg niet helemaal omringd was met hersenvocht. Als ik hier mee door was gelopen had ik kans gemaakt op een gedeeltelijke of gehele dwarslaesie.

De neurochirurg heeft mij 11-06-2013 geopereerd toen ik van de operatie kamer kwam had ik ineens kracht in mijn rechter hand ,ik dacht dat ik last van fibromyalgie had ,nee dus ook een gevolg van mijn nek ,mijn rechterbeen kon ik direct weer omhoog doen net als mijn linker been ,voorheen 20 cm omhoog en verder niet . de volgende dag mocht ik naar huis kon direct weer normaal lopen.

Mijn complimenten aan de gehele team van de bergman clinicen speciaal aan dr. Van den Doel en dr Schröder.

Groetjes van paars en groen

Terug naar alle ervaringen

Deel deze pagina